Olohuoneen uusi järjestys

Eilisen inspiraation seurauksena laitoimme olohuoneeseen uuden järjestyksen. Pitkään olen jo pähkäillyt kirjahyllyn kohtaloa, joutaisiko se kierrätykseen ja laittaisin matalamman lipaston tilalle. Mutta nyt uudelleen järjestelemisen seuraksena ei tarvitse hankkia uutta eikä luopua vanhasta ainakaan hetkeen. 

Valitettavasti siinä tohinassa jäi ennen kuvat ottamatta. Joten aikaisempi järjestys jää teiltä nyt näkemättä. Mutta lyhykäisyydessään kirjahyllyt ja lipasto vaihtoivat paikkaa. Lipasto oli ennen kakluunin vieressä ja nyt siinä on kirjahyllyt.  Nojatuolit vaihtoivat myös paikkaa. 

Yläkerrasta löytyi jalkalamppu, joka on ollut jonkun vuoden unholassa, nyt se pääsi tuohon kirjahyllyn viereen. Siinäpä sitä voi kirjaa lueskella lampun tuodessa valoa. 



Televisio siirtyi yläkertaan poikien huoneeseen. Vielä on mietinnässä laitetaanko televisiota, kun sitä ei tule katsottua käytännössä ollenkaan. Toisaalta, jos televisiosta näkisi netflixin yms, voisi se olla mukava piristys ja ohjelmia voisi katsella yhdessä, kun tätä nykyä tulee yksin tuijoteltua tietokoneen näyttöä.



Kerrankin meillä on leikkokukkia, kun tuosta läheisestä kaupasta sai leinikkejä.

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit