Asukuva mietteitä

Asukuvia viimeviikolta. Nuorimmainen oli silloin kipeänä, joten tarvitsi paljon syliä ja hellyyttä.

 Mitä mieltä olette ylipäätäänkin näistä asukuvista? Välillä itseäni ihan nolottaa tämä touhu. Ajatteleeko ihmiset näin; tuossa se nyt kameran edessä keikistelee, luuleeko olevansa jotakin, kerjää kehuja... vai näinkö; onpas kivan näköiset vaatteet, mistähän ne on ostettu, kivasti yhdistelty. 

Onko tällainen itsensä pieni väheksyminen tyypillistä ajattelua juuri minun ikäisilleni ihmisille, nuoruudessani ei paljon kehuttu toisia, vaan lähinnä jos jokin oli pielessä, siitä kyllä mainittiin. Nykyään nuoret kehuvat  toisiaan helpommin, mikä on hyvä asia. Silloin kun olin nuori oli lähinnä kauhistus nähdä oma valokuva, en nähnyt koskaan itsessäni hyviä puolia vaan tuijotin vaan "virheitä" Nyt aikuisiällä olen paljon tyytyväisempi itseeni ja ne pienet "virheet" eivät juurikaan haittaa. Osaan olla paljon lempeämpi itseäni kohtaan.


Oma tarkoitukseni näissä asukuvissa on lähinnä, halu esitellä omasta mielestäni kivoja vaatteita ja samalla näkee paremmin kuin peilistä, että miten vaatteet istuu tai sopii, ainakin juurikin mittasuhteet. Olenkin mielestäni kehittynyt blogin aloittamisen jälkeen pukeutumisessa.
 Olen aina ollut kiinnostunut vaatteista. Pikkutyttönä yksi suosikki ajanvietettä oli selailla  muoti&kauneus lehtiä. Äitini on koulutukseltaan ompelija ja hän tekikin minulle pienenä melkeinpä kaikki vaatteet ja voitteko kuvitella minua hävetti se ettei vaatteistani löytynyt mitään merkkilappuja.
Jälkeenpäin lapsuus ajankuvia katsellessani olen huomannut kuinka kivoja ja erikoisia vaatteita minulla oli aina pikkutyttönä.


Tällaisia mietteitä näin keskiviikon ratoksi, kivaa päivää!

Kommentit

 1. Kiva asu ja koru kruunaa sen :) Kivaa keskiviikkoa sulle <2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koru näytti kaupassa ehkä liiankin näyttävältä, mutta kaulassa kuitenkin hyvältä.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kyllä kaikki tolkun ihmiset ajattelevat "kivat vaatteet, mistä ostettu…" jne. Ja kaikki muut mielipiteet voikin sitten unohtaa, ne ikävät ajatukset.
  Tykkään älyttömän paljon katsella toisten asukuvia, on kuin selaisi katalogia tai lehteä. Ja vaikken aina kommentoisikaan, niin aina tykkään katsella, enkä yhtäkään ikävää ajatusta suo kenellekään. Universumi tarvitsee hyviä ajatuksia.
  Kiva tuo paidan takaosa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Reetta, hyviä ajatuksia ei voi olla liikaa. Samoilla linjoilla mennään, tykkään myös katsella asukuvia blogeista ja niistä saa hyviä ideoita myös omaan käyttöön.

   Tuon kivan takaosan vuoksi paidan oikeastaan ostinkin, tuo paitaan kivan extran!

   Ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 3. Mä ainakin ajattelen asukuvia juuri niiden asujen ja yhdistelmien kannalta. En todellakaan kiinnitä huomioita kenenkään puutteisiin. Asusi o ihana! Mistäs paita on?

  Olen muuten pohtinut samanlaisia juttuja... Välittämättä kenenkään mielipiteistä ajattelinkin kohta napata parit asukuvaa 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on hennnesiltä! Hyvä Tiina, kuvia nappaamaan siis...

   Poista
 4. IHANA kaulakoru, just nappivalinta tuon puseron kanssa jossa on kiva yksityiskohta niskassa. Juurikin näin ajattelen, kun katson toisten asukuvia. Että mitä hyvää ja mielenkiintoista löytyy. Jatka samalla linjalla. Kyllä siinä kasvaa itsekin, kun saa/joutuu olla kameran edessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Pidän kyllä kaulakorusta, vaikka kaupassa näyttikin hieman liian näyttävältä, mutta kaulassa hyvältä. Tykkään itsekkin katsella blogeissa ehkä eniten juuri asukuvia ja saan niistä kivoja ideoita omaankin pukeutumiseen.

   Poista
 5. Raitapaidat ovat pirteitä. Kiva koru tuo ihan uuden säväyksen mustavalkoiseen.
  Jatka ihmeessä asukuvia, jos pidät siitä itse. Ainahan joku on jotain mieltä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Koruun ihastuin itsekkin ja antaa asuun kuin asuun kivan extran. Pidän asukuvien ottamisesta ja aion toki jatkossakin jakaa niitä täällä blogissa.

   Poista
 6. Ihan samoja mietteitä on minullakin oskus ;) mutta itse tykkään katsella asukuvia ja varsinkin ihan meidän
  tavallisten tallaajien päältä ne parhaimmat vinkit löytyvät tänä päivänä :)

  aivan ihana raitapaita sinulla ja tuo takana oleva yksityiskohta on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tuulanneli<3 Tykkään myös tuosta selkäpuolesta, antaa kivan extran peruspaitaan.


   Poista
 7. Itse tykkään katsella muiden asukuvia ja en todellakaan ajattele pahalla. Toisten asukuvista saa ideoita omaankin pukeutumiseen. Ymmärrän kyllä hyvin nuo epävarmuudenkin tunteet, itsellekin kovin tuttua. Ihana tuo raitapaita ja koruyhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Samoilla linjoilla, pidän asukuvien katselemisesta ja vinkkejä olen saanut mm. värien yhdistelemiseen.

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 8. Tuossa aiemmin oli joku kommentti: Ainahan joku on jotain mieltä.... Sen kun aina muistaisi, meistä itse kukin! Ihanaa kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
 9. Täydellinen raitapaita! Ja tuo rusetti toisella puolella kruunaa sen. Ihanalta näytät. Aurinkoista viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista<3 Juuri tuo selkäpuolelta rusetti antaa paitaan kivan extran. :)

   Poista
 10. Asukuvat ovat kivoja - ja hauska katsella, miten toiset ovat asustaneet esim. raitapaidan - itse en olisi ollenkaan yhdistää tuollaista kaulakorua siihen, mutta tuo näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Tykkään myös katsella asukuvia ja niistä löytää useasti kivoja juttuja omaankin pukeutumiseen.

   Olen aiemmin pitänyt tuollaista korua vähän liiankin näyttävänä, mutta kaulassa olikin kivan näköinen.

   Poista
 11. Mukavan näköinen asu ja kiva yksityiskohta tuo selkäjuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mysterious M! Selkäosa onkin lempijuttuni tässä paidassa. :)

   Poista
 12. nice !! visit my blog and earn money ! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti