Lehdistä luettua

Silloin tällöin saatan ostaa jonkun kivan lehden päivää piristämään. Viime aikoina minua on alkanut vaivaamaan vuodesta toiseen jatkuvat teemat ja "kehotukset" naistenlehdissä, mitä kaikkea sinun tulisi elämän aikana tehdä. Naisille on luotu kaikenlaisia paineita ja ihmiset tiedostamattaan lähtevät mukaan näihin juttuihin.

Mainokset lupaavat, jos ostat tämän tuotteen elämästäsi tulee tietynlaista. Jos laihdutat, kuntoilet, syöt tietynlaisia ruokia saat elämääsi lisää energiaa. Näin sinusta tulee menestyvä ja ohessa jonkun henkilön saavutukset notkahdusten jälkeen ja lukuisat muut jutut, jossa melkein ihmeitä on tapahtunut. Nämä jutut voivat parhaillaan motivoida ja antaa inspiraatiota, tai sitten niistä voi olla haittaa ja ne saa olosi tuntumaan huonolta, jos ei saakaan aikaiseksi kaikkea, mitä ulkopuolelta tuputetaan.

Tärkeintä olisi kuitenkin osata valita ne asiat, jotka tuntuvat itsestä mieleiseltä. Eikä jokaisen tarvitse onneksi juosta maratoonia tai tehdä jotain muuta "älytöntä", tunteakseen olonsa tyytyväiseksi ja onnistuneeksi. Koko maapalloa ei tarvitse tallata, kiinnostavia asioita löytyy ihan vaikka kävely lenkiltä ja kaunista luontoa ja elämyksiä voi olla ihan nurkan takana.


Tein blogiini vähän uudistusta ulkoasua vaihtamalla. Mielestäni tämä on selkeämpi, hyvin esillä uusin postaus ainakin tietokoneella katsottuna.

Kommentit