Kymmenen kysymystä Joulusta

Täällä ollaan jo rauhoituttu joulun viettoon ja nyt on hyvä hetki päivitellä blogia. Näin joulun kunniaksi teen Tuulannelin blogista bongaamani jouluisen postauksen, kymmenen kysymystä joulusta. 

Missä vietät mieluiten joulusi?

Jouluni vietän mieluiten läheisten seurassa. Paikalla ei ole oikeastaan niin väliä, pääasia, että on mukava fiilis itsellä ja muillakin. Joskus olisi mukava viettää joulua vaikkapa jossain lämpimässä.

Mikä on tärkein jouluperinteesi?

Tärkein jouluperinteeni hmmm. Niitä on varmasti monia, mutta päälimmäisenä tulee mieleen kuusi ja sen koristelu. Jouluruoka on varmasti näin aikuisiällä aika tärkeässä osassa. Viime vuosina olen keittänyt aamupäivällä riispuuroa ja sitä ollaan perheen kanssa syöty ja siitä on oikeastaan joulun vietto lähtenyt käyntiin. 



Millaista on suosikki joulumusiikkisi?

 Joululaulut ovat ihanimpia lasten laulamana kuusijuhlassa. Ne tuo mieleen ihania muistoja omasta lapsuuden jouluista. Mariah Careyn; All I want christmas is you on myös kivaa kuunneltavaa.

Mitä haluat syödä jouluna?

Olisi varmasi helpompi keksiä ruokia mitä en haluaisi syödä jouluna. Rakastan kaikkia perinteisiä suomalaisia jouluruokia, laatikoita, kinkkua ja kaikkea siltä väliltä.



Mitä lapsuuden tradioita olet ottanut mukaan jouluusi?

Monet asiat ovat tulleet lapsuuden joulusta, meidän perheen joulu on aika perinteinen.

Millainen on kodin tämän vuotinen joulusisustus?

Meidän kodin joulu on tänä vuonna täynnä valoa, meillä on paljon erilaisia joulu- ja tunnelma valoja. Tekstiilit on vaaleita ja perinteisiä joulun värejä kuten vihreää ja punaista ei ole juuri ollenkaan.




Oikea vai muovikuusi?

Ehdottomasti oikea kuusi, vaikkakin tulee niitä neulasia. Kaikista kaunein on mielestäni aito kuusi.

Mikä tai mitkä ovat jouluvärit?

Vakoinen on lempi jouluvärini. Vihreästä tykkään tietenkin kuusessa.


Mitä toivot joululahjaksi?

Minulla ei ole mitään erityisiä lahjatoiveita, koen että minulla on jo kaikkea. Tietysti on mukava saada lahjoja ja otan ne ilolla vastaan. Parasta lahjoissa on antaminen, kuulostaa kliseiseltä, mutta eniten odotan lasten reaktiota ostamistamista lahjoista.


Mikä joulussa on parasta?

Parasta joulussa on tunnelma ja hyvä ruoka.

Ihanaa Joulua lukijoilleni!


Kommentit

  1. Hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille! Ossille sopii hyvin tonttulakki, ;-). H&P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti