Koira nimeltä Ossi

Kesäkuun alussa me saimme pitkään odotetun koiranpennun. Ennen pennun tuloa ehdin jo stressata, että mitenhän sitä osaa koiraa hoitaa, aivan niinkuin olisi vauva tulossa, mutta huoli oli ihan turhaan. Pennun kanssa on tähän asti mennyt todella hyvin.

Aikaisemminhan meillä on ollut kultainen noutaja, joka oli iso koira, eikä minulla ollut kokemusta  näistä pienemmistä koirista. Pieni koira on todella kätevä ja helppo hallita, välillä voi kantaa sylissä.  Pentu on niin pieni, että saa olla tarkkana ettei vahingossa potkaise sitä, kun se pyörii ja häärää jaloissa.

Pentu on saanut yllinkyllin rapsutuksia ja leikitystä, voitte varmaan arvata, että pojat ovat innoissaan pennusta. Välillä toki roikkuu lahkeessa ja murisee.


Kommentit

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä!On se ihanuus saada tuollainen paijattavaksi.Mun tyttärillä on nyt molemmilla koirat,ja ollaan ihan otettuja niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava tuota on paijata, kun vielä syliinkin sopii.

   Poista
 2. Aivan mahdottoman suloinen on tuo teidän uusi perheenjäsen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Kyllä on sydämmet vienyt tämä koiruli.

   Poista
 3. Oi miten ihana, onnea niin paljon uudesta perheenjäsenestä. <3 Kultainennoutaja on ihan rotu, mutta huh sitä karvan lähtöä, ei kiitos koskaan enää, kun Sampasta aika jättää.

  Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Kultainen noutaja on ihana rotu, mutta ymmärrän tuon pointin paremmin kuin hyvin.

   Poista

Lähetä kommentti