Mekosta asiaa

Mekkoja tulee käytettyä aika harvoin. Enimmäkseen tykkään pitää mekkoja housujen kanssa. Ennen joulua löysin tämän kivan mekon, jota olenkin pitänyt aika ahkerasti. Ihastuin mekon värimaailmaan ja kuviointiin. Olenkin nyt joutunut miettimään väri valintoja uusiksi, kun värjäytin hiuksenikin tummemmiksi.

Pitäisin mekkoja varmaan enemmänkin, jos olisi tilaisuuksia missä niitä pitäisi. Ihan kotioloissa mekko tuntuu liian laitetulta. Mekot miellän hieman juhlavampaan lookkiin. Alimmaisessa kuvassa laitoin mekon päälle vielä neuletakin ja kuumahan siinä tuli. Mutta ei yhtään hullumalta näytä neuletakin kanssa.


Mukavaa viikonloppua!

Mekko Vilasta, neuletakki tiger of sweden, kengät clarks

Kommentit

 1. Kiva mekko <3 Mäkin haaveilen kukkamekoista tms., mutta jotenkin ne omaa silmää miellyttävät ei näytä päällä niin kivoilta. Kotona tykkään käyttää rennompia trikoomekkoja.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin nuo trikoomekot kokonaan, sellaistahan sitä voisi kotonakin pitää. Kiitos, mekko on kyllä kiva.

   Poista
 2. Ihana mekko. Olen itsekin metsästellyt tuon tyylisiä mekkoja, eilen viimeksi sovitin yhtä mutta ne ei mene mulla hartioista. pitäisi ottaa kokoa supersuuri ja sit se on liian suuri muualta. Eli salilla käynnissä on myös omat miinus puolensa. Nakkasin sua ihanalla haasteella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä kiva. Kiitos haasteesta, täytyypä heti tsekata puhelimen kuvatarjontaa. 😊

   Poista
 3. Voi miten sievä mekko! Ottaisin heti käyttöön töihin, jos ois mun mekko! Neuletakin kanssa sopii myös hyvin :) Ihanaa viikon alkua <3

  VastaaPoista
 4. Oletpa upeana, hieno mekko! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti