Viikon asu

Hellurei!

Pari päivää sitten blogisynttäreitä vietettyäni, olen miettiyt, miten tästä neljän vuoden saavutuksesta  eteenpäin. Muutamia juttuja tulikin mieleeni. Tästä lähtien alan julkaisemaan kerran viikossa asukuvan, eli kyseessä siis viikon asu. Toinen haave/suunnitelma on liikkua enemmän luonnossa ja kuvata siellä enemmän. Tällä hetkellä minulla on menossa jonkinlainen "takaisin luontoon vaihe".

Viikon asut tulen kaivamaan enimmäkseen kaapin perukoilta, nimittäin yritän roimasti vähentää vaatteiden ostelua. Ja yritän kehittää jo olemassa olevista vaatteista asukokonaisuuksia. "Vaikka eihän sieltä kaapista löydy mitään", yritän avata silmäni ja keksiä vanhoille vaatteille uuden elämän niitä yhdistelemällä uudella "jännittävällä" tavalla.

Tässä ensimmäinen viikon asu postaus: 

Paita Mininum, housut Lee cooper, kengät Tamaris, kevyttoppis Esprit


Kommentit

 1. Olet kyllä ihana <3 ja niin ihana tuo takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, itse oot ihana 💖 Takki on ollut tosi hyvä ostos, monen kylmän kesäillan pelastus.

   Poista
 2. Hyvä idea kehitellä asukokonaisuuksia olemassa olevista, eikä jatkuvasti ostaa uutta. Voi vaikka yllättyä positiivisesti.

  Onnittelut neljästä blogivuodesta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ryhdistäytyä vaateostosten kanssa, kun kaapista löytyy valmiiksi jo vaikka mitä. Kiitos onnitteluista 💖

   Poista
 3. Ihana asu. Minä en ole kesän jälkeen saanut oikein käynnistettyä tuota blogiani, olenkin miettinyt sen sulkemista, mutta antaa nyt hetken vielä odotella. Tuo viikon asu onkin kiva idea ja etenkin se, että kaivaa kaapin kätköjä eikä aina uusia... kivaa perjantaita ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Toivottavasti löydät blogi innostuksesi uudestaan. Kyllähän se välillä on inspis hukassa, mutta itse saan innostusta omaan blogiini lukemalla muiden blogeja.

   Poista

Lähetä kommentti