Blogi 4 vuotta

Tervehdys!

Blogin hiljaiselosta huolimatta "juhlitaan" 4 vuotis synttäreitä! 

Paljon on mahtunut 4 vuoteen, lapset on kasvaneet hurjaa vauhtia, onneksi ei itse ole juurikaan vanhentunut ;). Yhtään kertaa en ole ollut aikeissa lopettaa blogin pitämistä, vaikka välillä postaustahti on ollut aika verkkainen. 


Blogini on ollut aikalailla aika kevyttä luettavaa, enkä aio sitä jatkossakaan muuttaa. Toivon että jotka käyvät täällä lukemassa saisivat siitä hyvän mielen. Maailmassa on niin paljon surua ja murhetta, joten on ihan kiva vähän "keventää". 


Blogini on minulle ennen kaikkea se oma juttu, mitään erikoisempaa omaa juttua minulla ei koskaan ole oikeastaan ollutkaan ja nykyään vielä vähemmän, kun aika kuluu perheen ja työn kanssa tasapainotellessa. 


Haastavinta blogin kirjoittamisessa on löytää sopiva aihe, yleensä otan kuvia ja niiden pohjalta kirjoitan mistä milloinkin, kuvat ei kuitenkaan liity aina aiheeseen. Tarkoitus onkin jatkossa kirjoittaa mieleen tulevat postausaiheet ylös. Tähän mennessä olen istunut koneen ääreen ja alkanut kirjoittaa milloin mistäkin. Tavoitteena olisi kirjoittaa useampi postaus viikossa, tällä hetkellä kirjoitan yhden postauksen viikossa, parhaimmillaan kaksi. 



Toivottavasti jaksatte käydä täällä lukemassa ja kommentoimassa!

Kommentit

  1. Juuri löysin tieni blogiisi jotain kautta - ja pääsenkin nyt samantien heittämään synttärionnittelut! :) Eli hyvää 4-v päivää blogille :)

    VastaaPoista
  2. Niin ihanat kuvat ja onnea tuhannesti Johanna <3

    VastaaPoista
  3. Onnea ihanalle blogille ja tottakai sen bloggaajallekin.
    Oma blogini saattaa joskus olla hieman raskasta luettavaa hieman aiheesta riippuen mutta mennään nyt näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Blogisi ei ole ollenkaan raskasta luettavaa, vaan tosi hyviä ja ajankohtaisia asioita kirjoittelet. 💖

      Poista

Lähetä kommentti