Pinnatuolin maalaus

Minulla oli muutama päivä vapaata ja silloin täytyy keksiä itselle jotain mielekästä touhua, niinkuin siivouksen ja muiden välttämättömyyksien lisäksi. Olen sellainen suunnittelija, aina on mielenpäällä jokin projekti, mutta harvat niistä yltää toteutus asteelle.  Mutta tällä kertaa sain kuin sainkin tehtyä pienen tuunaus projektin. Kun tämä oli niin helpolla vaivalla ja vielä kun tarvikkeet löytyivät kuta kuinkin kotoa, ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Silloin kun ostimme tämän talon oli tämä ns kalustettu talo. Suurin osa kalusteista ei ollut oikein mieleemme joten myimme ne pois, mutta joitakin jäi yläkerran ullakolle jemmaa, odottelemaan käyttöä. Pinnatuolit olivat yksi niistä säilytetyistä. Aikaisemmin en juuri tykännyt näistä tuoleista, on mieleni muuttunut, kun olen nähnyt pinnatuoleja uusina tai nätisti maalattuina, tuoli näyttävät oikeastaan aika söpöiltä.

Tuoli täytyi ensin hioa ja pohjamaalata, pohjamaalauksen jälkeen maalasin tuolin vielä kolme kertaa, jolloin musta ei enää kuultanut läpi. 

Tässä ennen ja jälkeen kuvat.


Kommentit

 1. Uuh aivan mielettömän ihanat. Mustanakin noi vois toimia upeasti. Tuletko perjantaina kesäjuhliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta sopisi kans hyvin, mietin eka sitä, mutta valkoinen kuitenkin parempi meille. En pääse tänä vuonna juhliin, olen töissä. Oltiin viikonloppuna kuuskan avajaisissa, siellä oli onneksi Tähkä, niin ei harmita niin paljoa, kun jää kesäjuhlat välistä.

   Poista
 2. Tulipa nätti tuoli! Nuo pinnatuolit ovat jotenkin niin ajattomia :) Ihanaa syyskuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Ajattomia on kyllä ja kivoja siinäkin mielessä, että tuolin rakenne on siro, näin sitä on helppo siirtää paikasta toiseen.
   Ihanaa syyskuuta sinullekin!

   Poista
 3. Ai vitsi miten hienot tuolit! Kiitos muuten kivasta blogista, käyn täällä katsomassa välillä sun asusteita, miten Oulussa milloinkin pukeudutaan. Nyt vasta pääsin kommentoimaan, kun avasin oman blogin. Terkuin, Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Mira, kun löysit tänne blogiin, täytyypä pikimiten käydä tutustumassa sinuun blogiisi. :)

   Poista

Lähetä kommentti