Asua ja kuulumisia

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi kirjoitettua postauksen. Viime kerrasta taitaakin olla jo kaksi viikkoa. Joka tapauksessa asukuvilla mennään tänään sunnuntaina. Vaihtelu virkistää ja näinpä minulla on pitkästä aikaa harmaan sijasta beigen sävyinen neule. Tilatessa tätä neuletta, väri hieman mietitytti. Mietiskely oli ihan turhaan, nimittäin väriin olen enemmän kuin  tyytäväinen.
Viime viikonloppuna vietettiin kahden nuorimmaisen pojan synttäreitä ja niiden järjestelyyn ja juhlimiseen meni koko viikonloppu, niin etten edes ulkona ehtinyt käydä. Aikamoista vilskettä ja meteliä mahtui synttäripäivään. Ohjelmassa oli pinjata, joka oli todella suosittu. Harmikseni minulla ei ole kuvia synttäreiltä, koska oli niin paljon puuhaa, etten ehtinyt juuri kameran kanssa häärätä.

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Harmikseni en ole juurikaan ehtinyt käydä kurkkimassa  blogeja ollenkaan, ja nyt aionkin tilanteen korjata.

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

 1. Kiva kuulla susta 😊 Meillä ei oo enää moneen vuoteen muistettu ottaa kuvia neidin synttäreiltä, jotenkin sitä touhua ja hääräystä riittää, vaikkei enää mitään pikkulasten juhlia olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kuvien otto unohtuu kaiken hääräilyn keskellä. 😊

   Poista
 2. Ihana neule, väri ei vain sovi minulle. joskus olen toiverikkaana kokeillut beigen väristä yläosaa itselleni ja se meni kasvojen ja hiusten kanssa samaan värikategoriaan niin näytti siltä kuin puoli vartaloa olisi vain yhtä suurta pötköä. Sinulle tuo sopii upeasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni 💕
   Ei minullekaan sovi beigestä vaaleampi sävy, mutta tämän paidan sävy oli hyvä.

   Poista
 3. Onpa kivoja asukuvia. Minä olisin itsestäni aivan hirveän kriittinen etten voisi julkaista noin kauniita kuvia. :D Aina näkyisi joku mahamakkara, tukka huonosti ja ja... olet rohkea! ♥

  Minä olen myös ollut tosi huono kommentoimaan kellekään, mutta nyt olen yrittänyt oikein istua iltaisin koneen ääreen ja selata muidenkin blogeja. Tulee samalla ideoita omaankin blogiin.

  Mukavaa kevään odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Näiden kuvien julkaisemiseen tottuu, omaan silmään niissä on aina jokin vialla. Lähinnä kaksoisleuka häiritsee ja lukemattomat muut epäkohdat.

   Kiitos samoin, mukavaa kevättä!

   Poista
 4. Ihana neule ja asu! Tuon neuleen voisin minäkin kotiuttaa :) Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Neule on kyllä tosi kiva.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti