Walk in closet

Ennen joulua kerroin teille, että meillä tehdään remonttia vessaan ja vaatesäilytys tiloihin. Nyt remontti alkaa olla valmis ja on aika kurkistaa uusittuihin tiloihin. Aikaisemmin huoneessa oli kiinteät kaapit, jotka olivat jo aikansa eläneet, sinänsä talon ajanhengen mukaiset, mutta ei todellakaan käytännölliset. 

Perinteiset ennen ja jälkeen kuvat. 


Uudet vaatekaapit ovat ikeasta ja niistä on tehty kalustelevyn avulla kiinteät kalusteet. näin jää hankalat kaapin pääliset kokonaan piiloon. Kaapistossa ei ole ovia, vaan vetolaatikot, jotka olen kokenut aiemminkin tosi käteväksi. Samanlainen vaatekaapisto on myös toisella seinällä, vielä vähän kesken, joten laitan kuvia siitä myöhemmin.

vaatehuone


Wc koki myös uudistuksen. Katto uusittiin ja vanhat kaakelit maalattiin kaakelimaalilla. Wc pönttö ja allaskaappi uusittiin.  Lattia jätettiin ennalleen, näin säästyttiin kalliilta lattian uusimiselta ja myös seinäkaakelit olisi pitänyt samalla uusia. Pintaremontilla saatiin wc:hen uusi ilme, kuten kuvista näkee.

Ennen

                                                                                   jälkeenKommentit

 1. Onpas kerrassaan onnistuneet remontit, molemmat! Nuo vaatekaapit on aivan erityisen hienot ja varmasti myös toimivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä tyytyväinen, kun saan kerrankin vaatteet järjestykseen.

   Poista
 2. Oih, miten ihana vaatehuone ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊
   Ihana kun saimme vihdoin tämäkin huoneen reilaan.

   Poista
 3. Millä kaakelimaalilla teitte? Saumasitteko vielä päälle? Kestääkö tuo vettä, ajattelin käykö suihkutiloihinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautakaupasta ostettiin kaakelimaali, merkkiä en tähän hätään muista. Ei saumattu. Kestää vettä, suihku myös tässä tilassa.

   Poista
 4. Oi wautsi mitä muutoksia, ihan mahtavaa. Pitäis kyllä tulla joskus piipahtaan teille kylään. Mitäs siitä sanoisit?

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs ovat onnistuneet muutokset! Tykkään tosi paljon. Vaatekaapeissa on varmasti tosi paljon enemmän tilaa kuin aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon enemmän tilaa kyllä, mutta jotenkin noita vaatteita on kertynyt niin paljon, ettei mikään tila ole tarpeeksi 😉

   Poista

Lähetä kommentti