Joulukalenteri luukku 15


Luukusta 15 paljastuu talvinen asu. Talvitakki on useamman vuoden uskollisesti palvellut Luhdan untuvatakki. Takki on jo vähän menettänyt paksuuttaan ahkeran käytön vuoksi, mutta yhtä kivaa mallia ei  ole vielä tullut vastaan ja hupussa oleva karva on niin kivan näköinen ja pehmeä. Olen jostain lukenut, että suomalaiset tunnistaa karvakauluksisista toppatakeistaan ja että muualla maailmalla ei karvahuppuja kuulemma enää näy, mene ja tiedä. No samapa tuo, omaan makuuni ne näyttävät edelleen kivoilta.

Tänään on ensimmäinen vähän rennompi päivä, tuntuu, että tällä viikolla on ollut ohjelmaa niin paljon, että on ollut hankaluuksia saada kirjoitettua tätä joulukalenteri tänne. Mutta aikomus on edelleen jatkaa jouluaattoon saakka, kiireestä huolimatta.


Mukavaa torstaita!

Kommentit

  1. Hyvän takin löytäminen on haaste ja sen kun löytää niin ei siitä helpolla halua luopua. Ihanan lämpöisen näköinen tuo sinun takki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, minun on vaikea löytää sopivaa, useasti on hartioista sopiva, mutta lantiolta liian pieni ja jos lantiolta sopiva, niin hartioista iso. Kiitos ja kivaa viikonloppua!

      Poista

Lähetä kommentti