Jouluinen iltapäivä Pökkylän punasessa tuvassa

Pökkylän punanen tupa järjesti meille Pop-bloggaajille sunnuntaisen iltapäivän hyvän ruuan ja ostosten merkeissä. Pökkylän punanen tupa löytyy Oulusta n. vajaa 70 km etelään päin Luohualta. Aikaisemmin en ollut täällä vierailutkaan ja mikä hieno ja viihtyisä paikka tämä Pökkylä olikaan. Aitoa maalaistunnelmaa upeissa puitteissa, mielettömän kaunis ja tunnelmallinen tupa, jossa meillä blogaajilla oli mahdollista nauttia jouluisista herkuista. Todella mukava ja rentouttava iltapäivä. 

Pökkylästä löytyy 140 hengelle tilat ruokailuun ja juhliin, Mielettömän ihana paikka häille tai vaikka pikkujouluille. Pökkylässä on myös sisustus ja käsityö myymälä. Sisustus puolella oli laitettu jouluista esille. Siinähän vierähti mukavasti aikaa ihastellessa kivoja jouluisia juttuja ja voitte uskoa kuinka vaikea näistä kaikista oli päättää mitä omaan ostoskoriin päätyisi. 




Vaikka ei vielä ihan ole joulufiilistelyjen aika, mutta en voinut olla heräämättä joulun tunnelmaan, kun meille tarjottiin maistuvia jouluisia herkkuja, alkupalaksi tuvan kokki oli loihtinut meille siilitartataria maalahden limpun kera ja muuta jouluista suolapalaa. Vaikka en sillin ystävä olekaan ollut maistui tämä tartar niin hyvälle, että ennakkoluulot silliä kohtaan ovat nyt historiaa. Pääruokana meille oli Pekonipyttipannua, joka pekonin ystävälle kyllä maistui, ah niin hyvää. 



Sisustuliikkeestä löytyi vaikka mitä kivoja juttuja, useaan kertaan liike tuli iltapäivän aikana kierrettyä ja joka kierroksella löytyi uutta ihmeteltävää ja ihasteltavaa.



















Jälkkäriksi saimme kahvia ja balsamico-semifreddoa, mielettömän hyvää. Torttuja ja pikkuleipiä sekä glögiä vielä lisäksi. Taisinpa syödä parhaimpia torttuja ikinä. Ihania makuelämyksiä todellakin kaikki.




Suosittelen lämpimästi vierailemaan Pökkylän punasessa  tuvassa, vaikka jouluostoksilla. Tässä linkki Pökkylän nettisivuille.

Kommentit

  1. Onpahan ihan mielettömän kiva ja kaunis paikka ja pullollaan vaikka mitä ihanaa. <3 Kivaa viikkoa Johanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin. Todellinen sisustajan unelma.
      Kiitos, samoin kivaa viikkoa Tiia <3

      Poista
  2. No vau mikä paikka, harmi kun on niin kaukana! Ja näistä kuvista tulee jo niin joulufiiliskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ihana paikka. Jouluinen fiilis siellä tulikin ja nyt kun on vähän luntakin, voi paistella kohta vaika torttujakin. ;)

      Poista
  3. Kiitos kauniista sanoistasi ja kuvista <3 Toivottavasti näemme toisenkin kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli ilo päästä vierailemaan Pökkylässä. <3

      Poista

Lähetä kommentti