Beauty Spotin black friday kauneusilta

Perjantaina me oululaiset Kulumilla bloggaajat saimme tutustua Beauty spotin hoitolan palveluihin ja tiloihin black friday teeman siivittämänä. Tarjolla oli kuohuvaa ja mustaa syötävää.

Beauty Spotin hoidoista meille kertoi hoitolan henkilökunta. Esimerkiksi happohoidoilla ja mikroneulauksilla on saatua ihossa näkyviä tuloksia aikaan. 
Hoitojen lisäksi Beuty spotista saa esim kulmakarvojen pigmentoinnit ja volyymiripset.


Kauneuden hoito on tänä päivänä paljon muutakin kuin perinteinen kasvohoito. Nyt panostetaan kokonaisuuteen. Beauty Center  ja Beauty Spot ovat luoneet kokonaisvaltaisen paketin BB-jäsenyyden, johon kuuluu Beauty center liikuntakeskuksen palvelut ja Beauty spotin kauneudenhoito- ja stailauspalvelut. Lisäksi alennuksia Wiman vaatteista, hiusstudio Eleven palveluista/tuotteista ja Valkealinnan optiikan tuotteista. 

bb-jäsenyys
beauty spot

Auli meikkasi Suortuvan Nannin juhlakauteen sopivilla Artdeco meikeillä. Glitter on tämän päivän juttu ja dont worry glitter sopii myös aikuisemmallekin naiselle. Nannille saatiin kivaa säihkettä silmiin glitter rajauksilla, mielettömän kiva meikki pikkujouluun.Hoitolasta saa ammattitaitoista opastusta meikkien valintaa ja meikin tekoon. 


Hoitolassa on kiinnitetty huoneiden sisustukseen huomiota, huoneet ovat rauhallisia ja pehmeästi valaistuja raikkaita kokonaisuuksia, jotta hoitotilanne olisi mahdollisimman miellyttävä ja rentouttava.


Lopuksi saimme kivat tuotelahjat kotiin viemisiksi. Pussukasta löytyi alla oleva glitter voide, jonka voi sekoittaa vartalovoiteeseen tuomaan iholle hohdetta.


Kauneusilta oli ihan mielettömän kiva ja sai kuulla paljon mielenkiintoisia asioita tämän päivän kauneudenhoidosta ja ennen kaikkea BB-jäsenyys kuulostaa mahtavalta jutulta.

Mukava oli nähdä myös oululaisia bloggaajia. <3

Beauty Spot, kirkkokatu 16, 6 krs

Kommentit

 1. Ihana ilta!itse en kerta kaikkiaan jaksanut lähteä, kun viikot ovat niin kiireisiä. Sitä haluaa rauhoittUa kotiin, että jaksaa taas viikon pakertaa. Mukavaa adventti-iltaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava ilta!
   Tämä pimeä aika väsyttää myös, kaiken kiireen lisäksi.
   Mukavaa viikkoa Jaana!

   Poista
 2. Auli on niin taitava ja huippuammattilainen! Kiva ilta vaikuttaisi teillä olleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta. Auli on niin taitava ja innostava.

   Poista
 3. Ihana ilta, tällaisia lisää. Kiitos ihanuus kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä kaunokainen! Oli tosi kivaa ja mukava oli nähdä ❤️

   Poista

Lähetä kommentti