Kesä on täällä

Lämpimiä ja kesäisiä päiviä ollaan vietetty täällä päin. Instagramista huomaa, kuinka etelässä asuvilla on ollut pari viikkoa sitten omenpuun kukka kuvia ja täällä ne kukkivat vasta viimeviikolla. Alkukesä on ihanaa aikaa, kaikki on uutta ja tuoksu on huumaava. Kaikki alkukesään kuuluvat kukinnat ovat tulleet niin nopeasti lämpimän sään ansioista. Tuomen ja omenapuiden kukkimisen jälkeen alkaa pihlaja ja sireenin kukinta, niin kauniita ja ihanilta tuoksuvat molemmat, ai että. 


 Täällä ollaan vietetty ulkoilma elämää samaan tyyliin kuin Lidlin mainoksissa "kesän lapsi mä oon"soidessa korvissa. Syöty ulkona, hypitty trampoliinillä ja lapset ovat jo kahluu altaankin korkanneet. Kesä on niin lyhyt, joten siitä on kaikki otettava irti.


Aurinkoista viikonloppua!

Kommentit

 1. Ihan käsittämätöntä, miten ilma nyt viileni. Tulin koiran kanssa juuri Ainolan puistosta lenkiltä ja olen ihan jäässä. Kuusi astetta lämmintä ja kamala tuuli. Toivottavasti saamme suloiset suvikelit pian takaisin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia! Tänä aamuna täällä on kesä kaukana, tuuli ulvoo ja on tosi kylmä, mutta toivotaan, että kesä palaa tosi pian! Ihanaa kesän aloitusta sinne joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että lämpenee ja ei meninisi koko kesä odotellessa parempia säitä. :)

   Poista
 3. Kylmää on tänään, onneksi koulun päättäjäiset saatiin viettää suht hyvissä olosuhteissa. Kyllä se kesä onneksi sieltä vielä tulee :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti