Hauskaa Vappua!

Väsähtänyt työn raataja täällä terve! 

Vappu hulinat parhaimmillaan ja minä heräsin just päikkäreiltä. Pari viime viikkoa on mennyt töissä opetellessa uutta asiaa, josta tämä väsähtänyt olotila osittain johtuu sekä auttamattoman lyhyistä yöunista. Onneksi on nyt pidempi viikonloppu, vapaata vielä maanantainakin.

Epämukavuus alueelle meneminen ei todellakaan ole mitään mielipuuhaani, epävarmuus valtaa mielen ja epäonnistuminen tuntuu todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Mutta toisin kävi todellisuudessa, pääsin omasta mielestäni kivasti uuden hommaan kiinni ja koin ajoittain jopa uuden oppimisen ja onnistumisen riemua. Tästä on hyvä jatkaa oman ammattitaidon kehittämistä. Virkistävää tämä uusien asioiden opettelu.


Mitäs teidän vappuun kuuluu? Meillä ulkoillaan ja nautitaan keväästä herkkujen ja ilmapallojen kera.

Hauskaa Vappua kaikille lukijoille!

Kommentit

 1. Kiva kuulla sinusta 😊

  Vappu menee mökkeillessä: pihahommia ja herkuttelua sopivassa suhteessa.

  VastaaPoista
 2. Kotona ollaan :) Vieraita on käynyt. Ihanaa vappua <3

  VastaaPoista
 3. Kotona omalla porukalla vietetään vappua, huomenna ehkä lasten kanssa vapputorilla käynti olisi ohjelmassa. Tällaista tasaista, vähän ehkä tylsääkin, mutta meille sopivaa juhlimista😊. Kauniita kuvia! Leppoisaa vapun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Tänään täällä tartutaan haravan varteen :)
  Aurinkoista vappupäivää!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa vappupäivää! Joskus on vain pakko tarttua asioihin, joiden tekemisessä ei ole oikein kotonaan, vaikkei se kivaa olisikaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti