Lomalla

Pitkästä aikaa postausta. Viime viikko oli hiihtoloma viikko täällä Oulun seudulla, mieheni ja lapseni olivat lomalla tuolloin. Minulla on loma vasta tällä viikolla ja töihin menen vasta pääsiäisen jälkeen. Vähän pidempi loma siis. Ihanaa! 

Aurinkokin paistaa täällä tällä hetkellä ihan täydeltä terältä. 
Olen ollut useampana vuonna pitää loman juurikin hiihtolomalla, mutta tänä vuonna se ei ollut mahdollista. Lapsetkin saavat olla useamman päivän lomalla, paitsi keskimmäisen täytyy käydä eskarissa, mutta siinä jää kuitenkin aikaa puuhailla monenlaista.


Viikonloppuna saimme viettää aikuisten laatuaikaa, lasten ollessa mummoloissa lomanvietossa. Perjantaina suunnistimme mieheni kanssa elokuviin ja lauantaina olin työkamujen kanssa keilaamassa ja yökerhossakin tuli käytyä pitkästä aikaa. Hauskaa oli molempina iltoina!

Tulevalla viikolla olisi suunnitelmissa käydä ainakin hiihtämässä ja tänään lähden poikien kanssa pilkkimään, kivaa yhteistä ajanviettoa siis tiedossa.

Mitä teidän viikkoon kuuluu?

Kommentit

 1. Täällä ukkokulta lomailee tämän viikon eli vähän jotain pientä tehdään yhdessä :)

  Mukavaa lomaa sinulle, kivasti on loma alkanut aikuisten omalla ajalla <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa sinne! Meidän viikko täyttyy normaalista työviikosta ja kouluviikosta, mutta perjantaina saadaan esikoinen 3 viikon tauon jälkeen kotiin viikonlopuksi ja juhlitaan appiukon syntymäpäiviä, joissa olen lupautunut toimimaan kuvaajana, saas nähdä miten onnistuu...

  VastaaPoista
 3. Ihanan pitkä loma sulla! Viime viikko meni lomaillessa ja onneksi kohta on taas päääsiäisloma :) Ihanaa lomaviikkoa sulle ♡

  VastaaPoista
 4. Ihana loma ja hiihtäminen suloisessa auringonpaisteessa, ihana! Hyvää lomaa Johanna <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti