Keväistä asua

 Tervehdys!

Mistä tuota vettä riittää?  Oulussa on jo kolmas päivä, kun vettä satelee. Kait se on ihan hyvä, saadaan luonto kunnolla vihertämään. Olen hieman kateellisena katsellut etelässä asuvien instagram kuvia, kukkivista omenapuista. Toisaalta täällä se ihanuus on vielä edessä päin. On täällä sentään koivuissa ihan pienet lehdet.päivän asu, parkatakki

 Päälläni tänään keväinen asukokonaisuus. Pidän niin paljon vaaleansinisen ja beigen yhdistelmästä, ne ovat mielestäni oikein raikkaat ja kesäiset värit. Takki on uunituore löytö, Stadiumin alennusmyynnistä. Juuri sopiva takki, rentoon kesäiseen menoon.


päivän asu, parkatakki
                                    takki stadiumista, huivi ja housut h&m, paita esprit, kengät converset

Mukavaa helatorstaita!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Kerrankin jaksoin tuollaisen letin väkertää :)

   Poista
 2. Minäkin pidän beessin ja vaaleansinisen yhdistelmästä. Toimii aina! Kiva lettikampaus:) Sellaista en oikein itse osaa väkertää. Toisen hiuksiin voisi vielä jotenkin luonnistua, mutta omiin enää ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla Satu aikalailla samanlainen värimaku. Aika helppo tällainen letti tehdä, varsinkin tälle oikealle puolelle, uskon, että osaisit.

   Poista
 3. Ihana letti!
  Ja kyllä, nuo värit ovat hyvä yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!

   Tykkään kyllä tosi paljon lettikampauksista. Harmi vaan, kun ovat niin haasteellisia tehdä itselle. Kädet menee vähintääkin solmuun, jos taakse yritän letittää. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jaana!

   Tykkään kyllä paidasta tosi paljon, kiva päällä ja vähän tuollainen löysä malli.

   Poista
 5. Ihana raikas asu ja voi että tänään on aurinko paistanut, mutta silti on kylmä. Eilen tuli rakeita, voi blaah, kyllä kevät antaa odottaa ja kenties se ei tulekaan vaan tulee suoraan kuuma kesä.

  Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Rakeita, voi kiesus. On tämä Suomen kesä aika vaihtelevaa säiden suhteen. Kuumaa kesää odotellessa :D

   Kivaa viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti