boyfriend jeans

boyfriend jeans

Kesävaate fiilistelyä polyvoressa. Tällaisen asun voisin kuvitella pukevani päälle, jos olisin riittävän rohkea noihin revittyihin farkkuihin. Farkuissa saisi olla pientä "rispaantumaa", mutta ei todellakaan noin paljoa. Malliltaan ja väriltään täydelliset farkut.Kommentit

 1. Ihana, ihana asu, voisikohan olla että olen noihin rikkonaisiin farkkuihin liian vanha... Paljon on tullut sellaisilla kuljettua aikoinaan. :)

  Upeaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä rispaa saisi olla farkuissa, mutta noissa kuvan on vähän liikaa. Silloin kun olin yläasteella oli myös reikäfarkut muotia, mutta ainoastaan nuorilla, silloin en olisi voinut kuvitella aikuisten pukeutuvan niihin. Mutta tänä päivänä se on ihan ok, ainakin mun mielestä, nuorten aatoksia kun en tiedä, heh.

   Poista
 2. Ihana asu, ihan "mun" tyylinen, tykkään kovasti <3

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs onkin, aurinkolasit vaan puuttuu. :)

   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Kíva ja rento asu. Mulle ehkä vähän liian repaleiset housut. Oon ehkä liian vanha niihin. Olen kyllä katsellut hiukan rikkotuneita housuja. Boyfriendit ovat hienot, mutta en ole vieläkään löytänyt itselle sopivia. Pitäis ihan mennä kauppaan sovittaan kunnolla. Harmaa pusero on kyllä ihana, se on niin monikäyttöinen. Laukku on kans tosi kiva, ottaisin mielelläni itselle :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja mietteitä; liian rikkinäiset, pientä rispaa saisi olla, mutta ei läpimentäviä reikiä. Minulla on säilössä yhdet boyfriendit, mutta ne kaipaisivat vähän tuunausta. ;)

   Poista
 4. Ihana setti. Omat boyfriendini ovat tosiaankin hieman vähemmän revityt mutta juuri tuolleen niitä käytän t-paidan ja perus korkkareiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset simppelit asukokonaisuudet näyttää usein parhaimmilta. Omaan makuuni nuo ovat tosiaan liian repaleiset, mutta malliltaan täydelliset. :)

   Poista
 5. Vitsit, kun ihanat. Haluaisin kyllä tuollaiset farkut, mutta annan suosioolla tyttärieni 19 ja 16v edustaa noissa. Nelikymppinen äiti tyytyy johonkin neutraalinpaan... Säkkiin ja tuhkaan en kuitenkaan suostu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla, vähän maltillisemmin risat farkut olisi sopivammat meille aikuisille.

   Poista
 6. Mulla on ihan kivat boyfriendit jotka löysin KappAhlin Hampton mallistosta viime kesänä. Rispaa vaan toooosi vähän, silleen aikuisesti :D! Noissa koroissa meikäläinen olisi naamallaan samantien, tennarit ja ballerinat käy! :D

  VastaaPoista
 7. Olen myös tennari ja balleriina tyyppiä, korot on vaan epämukavat, jos niillä täytyy kauan kipsutella.

  VastaaPoista
 8. Kiva blogi sulla. Just löysin sen ja varmasti roikun mukana minäkin :) Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja!

   Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani. :)

   Poista
 9. Kivat farkut. Valitettavasti boyfriendit saavat omasta vartalostani pahimmat puolet esiin, mutta toisille ne kyllä sopivat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama, ihailen niitä kyllä toisilla, mutta itselle en ole vielä täysin sopivia löytänyt.

   Poista

Lähetä kommentti