Uusi leikkaus

Keskiviikkoinen tervehdys teille!

 Hiukset ovat kokeneet vähän uudistusta, nimittäin leikkautin otsahiukset, ihan vaan hetken mielijohteesta. Yleensä mietin kauan, jos haluan vaihtaa hiustyyliä. Mutta eilen puhalsi erilaiset tuulet, annoin nimittäin kampaajalle vapaat kädet, joista innostuneena hän ehdotti etuhiusten leikkausta. Kampaaja näytti vielä kuvan hiusmallista ja olin hetkessä myyty otsikselle. Hiuksiin laitettiin kahta erilaista raitaa, vaaleaa ja vähän tummempaa.


Loppu tulokseen olen tällä hetkellä tyytyväinen, vaikka kotiin tullessa vanhimman pojan ensi kommentti oli, että mummo hiukset, WHAT? Totuushan ei tule lapsen suusta, eihän...

Päivän asuna beige huivi, yllättäen harmaa paita ja siniset housut.                                           huivi ja paita h&m, housut selected femme, kengät wonders

Belle semaine löytyy myös instagrammista nimellä @bellesemain, tervetuloa seuraamaan <3

Kommentit

 1. Hyvältä näyttää :) Lasten mielestähän kaikki mitä äiti tekee on noloa tai mummomaista, joten...
  Ihanat nuo omenankukat seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sinäpä sen sanoit, varsinkin noiden teini-ikäisten mielestä vanhemmat ovat välillä vaikka minkälaisia. :)

   Poista
 2. Kiva malli! Ja etutukka muuttaa aina ilmettä tosi paljon. Yhdyn edelliseen kommentoijaan, aina se totuus ei siis lapsilta tule:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Pienellä muutoksella saa ilmettä muutettua paljonkin. Yleensä kun olen otsiksen leikannut, olen halunnut aika pian kasvattaa sen pois, nähtäväksi jää miten nyt käy... :)

   Poista
 3. Tosi kiva malli ja nätti asu! Tosin kuva vielä lähempää olis ollut myös kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Lähikuva lisätty, niin näkee mallin vähän paremmin. :)

   Poista
 4. Hyvät on otshiukset. Lapsille on tärkeää tuttu ja turvaallinen ja uusi on aina kauhistus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MM <3 Niinpä lapset on vähän sellaisia, että tuttu ja turvallinen on tärkeää, vaikka persoonastakin riippuu...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli <3 Tykkään itsekkin kovasti tästä uudesta lookista. Toivottavasti osaan laittaa sen eka pesun jälkeen...

   Poista
 6. Otsis voi myös nuorentaa, eli ei mummotukka lainkaan! Meillä nuorimmainen, 10v., on myös tarkka siitä, ettei äiti muutu liikaa kampaajalla. Hellyttävää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, voi myös nuorentaa, toivottavasti kohdallani kävi juuri näin, heh;) Meidän vanhin poika on jo 15-vuotias, että ehkä änen mielestään tämän tyylisissä hiuksissa on jotain mummomaista, mutta ei haittaa, jos itse viihdyn näissä.

   Mukavaa päivää!

   Poista
 7. Voi ihana miten kiva ja sinulle käy kaikki leikkaukset. Otsis olisi kiva, mutta se ei todellakaan minulle sovi... Ihania raitoja ja niin terveen väriset hiukset. Kyllä kampaajalla käynti aina piristää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia!
   Kampaajalla käynti todellakin piristää.. Miksipä ei otsis sinulle sopisi, hieman epäilen ;)

   Kivaa viikonloppua sinulle ihanuus!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Jassu, olen tyytyväinen tähän uuteen lookkiin :)

   Poista

Lähetä kommentti