Synttärihumua! Kuvia viikonlopun tunnelmista. Synttäreitä vieteltiin, kuusi ja kaksi vuotiaat poikamme pääsivät puhaltamaan kynttilät sammuksiin. Sanomattakin selvää, että aika on kulunut jälleen supernopeasti. Eihän siitä kauaa ole kummankaan syntymästä. Näin se vaan menee, aikaa ei voi pysäyttää!


 Mukavat synttärit vietettiin, menoa ja meininkiä riitti, melusta puhumattakaan. Kaikki pojat leikkivät sulassa sovussa ja yksi pieni tyttökin pääse osalliseksi synttärihumusta!


Sunnuntaina pidettiin sitten rääppiäiset, vielä muutaman vieraan käydessä tervehtimässä synttärisankareita. Ja auringonpaisteestakin pääsin nauttimaan, ihanaa kevättä ilmassa jo!

Kommentit

 1. Onneksi olkoon synttärisankareille! Oi nam, mikä kakku... Teittekö sen porukalla, onko lapset innokkaita leipomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli kyllä hyvää! Ovat innokkaita leipomaan ja leivotaankin yhdessä silloin tällöin. Synttäreitä varten leivoin kuitenkin yksin, ajanpuutteen vuoksi :) Kiitos kommentista ja sydämmellisesti tervetuloa lukemaan blogiani <3

   Poista
 2. Onnea vielä synttäreiden johdosta! Upea on tuo kakku ja viiri on hieno! Kyllä lasten synttärit on kivoja, joskin meluisia. Viikonloppuna paistoi aurinko kyllä ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Synttärit ovat ihania, lapset on niin suloisia yhdessä!

   Poista
 3. Täällä oli samanlaiset menot viikonloppuna. Vieläkin tuolta jääkaapista löytyisi kakkua syötäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Kirsi! Täytyypä käydä tutustumassa blogiisi ajan kanssa. Meillä taisi kaikki herkut loppua jo sunnuntaina, onneksi ;)

   Poista
 4. Ihania tunnelmia <3 Meilläkin muksutsarjat syntyneet lähekkäin, joten yhteissynttäreitä on voitu viettää. :) Aurinkoista viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Älyttömän kätevää, kun voi viettää synttärit yhtä aikaa, pääsee helpommalla! Ihanaa viikkoa sinullekin :)

   Poista

Lähetä kommentti