Torinrannassa

Eilen kävimme keskimmäisen poikani kanssa ensin elokuvissa katsomassa Big hero kutosen . Elokuvan loputtua kävelimme torinrantaan, ja siellä menimme pannukakku talolle syömään, no mitkä muutkaan kuin pannukakut. 

Mukavan helppoa kuin oli vaan yksi lapsi huolehdittavana ja lisäksi hän sai vielä erityistä huomiota. Muutenkin tuo keskimmäisen "rooli" on perheessä aika vaativa, vanhin saa huomiota sillä, että on jo lähes aikuisen tasolle kommunikaatio kyvyiltään ja nuorimmainen on sitten niin pieni vielä, joka tarvitsee paljon apua ja huomiota.

Ai, että oli hyviä pannareita, tylsästi otin mansikoilla ja kermavaahdolla, listalla olisi ollut vaihtoehtoja vaikka millä mitalla. Pannukakkuja saa myös suolaisilla täytteillä, joskus täytyy kokeilla sellaista.


Torinrannassa on näitä vanhoja aittoja, osassa näistä on myös liikkeitä, ainakin käsityö ja sisustuskauppa löytyy. En olekaan käynyt näissä pitkiin aikoihin, kauppojen ollessa auki, tilanne täytynee korjata ensi tilassa.


Kommentit

 1. Itse tunnen ihan syyllisyyttäkin välistä tuon meidän keskimmäisen "unohtamisesta." Yritän myös toisinaan paikkailla tilannetta antamalla huomiota vain ja ainoastaan yhdelle muksuista. Toivon tällaisten tempausten merkkaavan yhtä paljon niin tenavalle kuin mitä äidillekin! Herkulliselta nuo annokset näyttikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja mietteitä täälläkin, välillä tunnen syyllisyyttä tuosta tasapuolisuuden puuttumisesta. Lapset ovat kyllä mielissään, kun saavat vanhemman jakamattoman huomion itselleen. Vähän liiankin hyvää pannaria, ah...

   Poista
 2. Teillähän on ollut mukava päivä keskimmäisen kanssa! Varmasti tykkäsi!! :) -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautti täysin siemauksin kahdenkeskisestä ajasta, tosi mukavaa oli!

   Poista
 3. Voi, miten kivan retken olit keskimmäiselle järjestänyt. Ja Pannukakkutalossa olitte syömässä niitä parhaita herkkuja :) Ihania ja tunnelmallisia kuviakin olit ehtinyt ottaa. Kiva kuva retkipäivän sankarista.
  Kiitos, minäkin tulen kyytiin ja lukijaksi ryhdyn. Olen Tuulia Turusta. Meillä pyryttää nyt pieniä hiutaleita!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämmellisesti tervetuloa lukijakseni ja kiitos kommentistasi! Retkipäivän sankari oli kyllä mielissään kivasta päivästä ja pannukakut olivat herkullisia, vähän liiankin... Mukavaa tiistaita Turun suunnalle!

   Poista
 4. Onpa ihania kuvia torin rannasta! Nuo pannukakut näyttää niin hyviltä, nam :) Ihana reissu,poitsu varmaan nautti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana päivä meillä kyllä olikin ja pannukakut olivat herkullisia, nam! Mukavaa tiistaita sinulle!

   Poista
 5. Hei vaan, löysin sinut Jaanan blogin kautta ja heti tulin kyläilemään! Oulusta kun olen minäkin. Tutustelen blogiisi ajan kanssa ja siksipä jäin lukijaksesikin.
  Tulehan vastavierailulle meidän Villa Kardemummaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Täytyypä tutustua blogiisi ajan kanssa, ja miten kivaa, kun löysit tänne :)

   Poista
 6. Oi ihana Oulu! Käyn teillä vierasilla aina silloin tällöin työni puolesta,
  tykkään niin kaupunkinne idyllisestä tunnelmasta. Ensi kerralla täytyy
  ehdottomasti suunnata tuonne pannukakkutaloon, ihan mielettömän
  herkullisen näköisiä kakkusia olette nautiskelleet.

  Löysin tämän kivan blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin. Tervetuloa
  vastavierailulle Turun suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä maistamassa pannareita, mielettömän hyviä ja vatsa tulee kyllä täyteen... Onpa mukavaa, kun löysit tänne blogiini, toivottavasti viihdyt lukijana, tervetuloa:) Täytyypä käydä tutustumassa blogiisi, kiitos!

   Poista
 7. Oulun torilla on ihanaa. <3 Pannareita en olekaan maistanut. Äidin puolen suku on Oulusta. <3

  Kivaa tätä viikonloppua Johanna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tori on kyllä kiva paikka, varsinkin kesällä! Sukulaisia siis täällä Oulussa, onpa kiva kuulla :) Kivaa loppuviikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti