Tällä viikolla

Pieni rauhallinen hetki keskellä päivää. Melkein yksin kotona, nuorimmainen nukkumassa, toivotaan, että unta riittää sen verran, että saan pikaisesti naputeltua postauksen.

Tällä viikolla on ollut vähän muutoksia meidän elämässä, nimittäin alle kouluikäiset pojat on aloittanut päivähoidon, tästä se lähtee. Muutamia itkuisia hyvästejä takana, mutta myös muutamia iloisia jälleen näkemisiä.


Lunta on tullut lähes jokapäivä, alkaako jo riittämään?
Tälläiseen naistenlehden tekstiin törmäsin kampaajalla istuessani. Muutamalta eri ikäiseltä naiselta oli kysytty, ulkonäköön liittyen; mihin olet itsessäsi tyytyväinen? Yksi naisista oli vastannut näin. Tästä aion ottaa oppia...


Flunssaisen joulun jälkeen olen päässyt aloittelemaan liikunnatkin, yes!

Kommentit

  1. Voi että....se on kamalaa, kun pieni jää itkemään perään. Tulee itsellekin hirmu paha mieli, vaikka tietää, että pienellä olisi hoidossa kivaa:( Toivottavasti muuttuu iloksi, jahka tottuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Onneksi nuorimmalla on tuttu hoitotäti, niin varmasti helpottaa tätä tutustumista paikkaan. Vanhempi tottuu viimeistään silloin, kun saa sieltä kavereita, voi jopa mennä niin päin ettei kotiin malttaisi lähteäkään. :)

      Poista

Lähetä kommentti