keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Happy New Year!

Mukava vuosi takana, päällimäisenä vuodesta nousee mieleen;

 vanhimman pojan rippijuhlat kesällä ja oma töihin paluu mammaloman jälkeen.Omat nelikymppiset, joita vietimme mieheni kanssa Barcelonassa. Synttäreitä vietin elokuussa, ilman mitään sen kummempia juhlia. Täytyy tunnustaa, että synttäriviikko kului aikamoisessa ikäkriiseilyssä. Jonkinlainen "tilinpäätös" tässä vaiheessa,  mitä on tullut tehtyä tähän mennessä ja mitä suunnitelmia tulevaisuuteen.  Uskomattoman kaunis ja lämmin kesä
Mitä olen oppinut tänä vuonna; 

Ole armollinen itsellesi (eli minulle). Epäonnistuminen ja mokailu kuuluu elämään ja virheistä oppii, jos ei opi, niin ei sitten;) Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa omaan elämään. Olen vihdoin oppinut myös sen, ettei kaikkia ihmisiä tarvitse miellyttää, eikä se ole edes mahdollista. Epätäydellisyys tekee ihmisistä mielenkiintoisempia. 

(silitysraudalle ois käyttöä näköjään;))

Eikä mitään lupauksia uudelle vuodella!

Hyvää Uutta Vuotta!

8 kommenttia

 1. Minullakin olisi tuosta opittavaa. Viisaita sanoja nuo "ole itselle armollinen" ja "kaikkia ei voi miellyttää" Nuo kun aina muistaisi... Meilläkään ei lupauksia tehty. Mennään vaan päivä kerrallaan. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, kunpa vaan muistaisi nämä asiat joka päivä. Kiitos Satu, samoin sinulle hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta! Armollisuus itselle on hyvä oppi, joka vuosi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiinpä, ehkä me naiset vaaditaan itseltämme välillä vähän liikaa. Onnellista uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 3. Hyvät opit ovat sinulla - voisivat hyvin olla minunkin seinälläni;)
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää uutta vuotta myös sinulle! <3

   Poista
 4. Ihanaa uutta vuotta ihana Johanna. <3 Komppaan Ladya hienot opit sopisivat minullekin. Voi että noita sinun pikku tiitiäisiä yhdessä kuvassa, mitä söpöliinejä ja niin on rouva itsekin. Barcelona on kyllä niin kaunis paikka, että tuli sinne ihan ikävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, samoin sinulle ihanaa uutta vuotta! Tiitiäiset kyllä on söpöjä, mutta rouvasta en tiedä ;), kiitos kauniista sanoista! Barcelona on kyllä ihana paikka. Toivottavasti tänäkin vuonna pääsee jonnekin reissuun... :)

   Poista

© Belle semaine
Maira Gall