Katse vuoteen 2014

Nyt on aika suunnata katse tulevaisuuteen ja vuoteen 2014. Olenkin oikeastaan aika innoissani tulevasta vuodesta ja mitä se tuo tullessaan. Mielessäni olen jo asettanut joitakin tavoitteita ensi vuodella.

 Konkreettisia tavoitteita on ainakin lisätä liikunnan  määrää ja oppia syömään terveellisemmin ja säännöllisemmin. Liikunnasta sen verran, että olen käynyt samalla salilla jo vuodesta 2000 eli kohta neljätoista vuotta, välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän aktiivisemmin. Voisi luulla, että ruudun takana kirjoittelee timmiäkin timminpi "saliprinsessa". Mutta voin kyllä tunnustaa olevani tätä nykyä enemmänkin fiilisliikkuja, joka on sinänsä ihan hyvä. Nyt olisi sitten aika aloittaa hieman tavoitteellisempi liikunta ja ruokavalio. Eli kiinteytyminen olisi tervetullutta.


Tulevana vuotena haluaisin myöskin tutustua uusiin ihmisiin. Itsensä ylittäminen ja uusien asioiden oppiminen olisi myös tavoitteena. Haluaisin myös kehittää itseäni ajattelemaan asioista positiivisemmin (vinkkejä?). Luottaminen omaan itseensä ja kykyihin nekin olisivat tervetulleita, joihin aion tietoisesti kiinnittää huomiota.

Tulevana vuotena täytän myöskin pyöreitä, joita haluasin juhlia jossain muualla kuin täällä kotosuomessa, saapas nähdä miten käy. Ainakin kukkaronnyörejä täytyy laittaa tiukemmalla. Johon vaikuttaa ainakin sellainen asia jonka päätin jo tällä viikolla, etten tilaa enää yhtäkään vaateriepua nettikaupasta, jälleen yhden epäonnistuneen tilauksen seurauksena. Paitsi, jos olen sovittanut vaatetta ensin jossain liikkeessä, ja saan sen vaikka edullisemmin nettikaupasta.

kuva pinterest
Maaliskuussa olisi sitten tarkoitus palata takaisin töihin, jonne olen jo jonkin aikaa kaipaillutkin. Tarkoituksena olisi tehdä ensin puolikasta työaikaa, joten työ ei ainakaa tule rasittamaan liiaksi. Työn aloittamisessa menee alussa luultavasti taas tovi, ennenkuin pääsee työkuvioihin kunnolla käsiksi.

Suunnitelmia voisi jatkaa ihan loputtomiin, mutta tässä tuli nyt joitakin asioita joihin aioin kiinnittää enemmän huomiota tulevana vuotena.




Kommentit

  1. Minä kävin rasvaimussa singaboressa pari vuotta sitte eikä maksanut 40 euroa suosittele.

    VastaaPoista
  2. Mikähän ihme nettiautomaattiviruskommentti tuo yllä oleva on? :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti