Terveelliset välipalat

 
Huomenta! Tänään on viimeinen mammaloma päivä, huomisesta lähtien olen sitten kotihoidon tuen piirissä. Ja meidän pienokainen on huomenna jo 9 kuukautta. Huh, aika on mennyt ihan liian nopeasti. Olen kuitenkin vielä neljä kuukautta hoitovapaalla, joten töihin ei ihan vielä tarvitse mennä.
 
Eilen päätin (ties kuinka monta kertaa aiemminkin), että yritän jälleen alkaa syömään hieman terveellisemmin. Tästä innostuneena, ajattelin jakaa tänne pari terveellisemmän väipalan/ aamupalan  tai jälkiruuan vinkkiä.
 
 
Tässä on eilen tekemäni jälkiruoka, jonka ohjeen olen joskus löytänyt netin syövereistä. Eli todella yksinkertainen makeannälän siirtäjä;). Pakastemarjoja, mansikoita, vadelmia yms, kiiviä ja banaania ja mikä parasta päälle suklaata, laitoin sekä tummaa että valkoista suklaata. Ja sitten uuniin 200 astetta ja 10 min tai niin kauan, että marjat ovat sulaneet. Tämä voi olla esimerkiksi turkkilaisen jugurtin, jäätelön tai jopa raejuuston lisäkkeenä. Namskis. Yksi ongelma tässä on, nimittäin sen suklaan kanssa. Mihin laitat sen jäljelle jääneen suklaan? :D

 
Toinen on sitten aamuvälipala (välipala aamupalan ja lounaan välillä). Kevyt turkkilainen jogurtti, joka on mielestäni parempi kuin normaali rasvainen, eli siis sitä ja päälle pilkottu persimon ja kiivi ja loraus hunajaa. Hyvä ja taatusti terveellinen välipala, suosittelen.

Tälläista tällä kertaa. Mukavaa päivän jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle! :D

Kommentit

 1. Oisit vähä reilummalla otteella laittanu tuota suklaata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin laittanut, mutta kun tuo suklaan raastaminen on niin rasittavaa hommaa:D Suklaa meni sitten ihan pelkästään;)

   Poista
 2. Olipa hyvä postaus, kun juuri tänään mietin, että nyt on aika taas tarkistaa oman ruokailunsa terveellisyyttä. Se on juuri se makeanhimo mikä "pilaa" kaiken. Täytyy kokeilla tuota jälkiruokaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NJ! Suosittelen, makeanhimon taltuttajaksi.

   Poista

Lähetä kommentti