Sisustushaaveita

Onkohan ollut jo kohta viikon tällaista harmaata ja ankeaa ainakin ilmojen suhteen. Näillä keleillä ei oikein huvita olla ulkona. Vaikka toisaalta on kiva, kun ei vielä ainakaan ole kovin kylmä:)

Kellojen siirtäminen ei vaikuttanut nuorimmaisen unirytmiin sitten ollenkaan. Aamulla sängystä ylös jo 5.50. Kyllä siinä saattaa vähän väsyttää aikuisia, mutta ei pikkuista ollenkaan. Onhan se ihana herätä kun toinen on aina niin iloisella mielellä, heti aamusta lähtien:)

Eilen ehdin jonkin verran selailla netissä alvhem:in ja stadhem:in sivustoja. Ei voi muuta sanoa, kuin kyllä ne ruotsalaiset osaa. Jos ruotsalaisnaiset ovat tyylitaitureita, niin kyllä sisustuspuolellakin osataan. Ruotsalaisten ja Tanskalaisten sisustustyylit uppoavat kyllä ainakin minun makuun. Tyylit ovat niin ajattomia ja kaikessa yksinkertaisuudessaan häkellyttävän kauniita, voih.

Seuraavaksi ajattelin jakaa teidän kanssa minua eniten miellyttävät sisustukset ja lisää löytyy stadhemmin, alvhemmin ja hemnetin sivuilta.










Valkoista, valkoista vielä kerran valkoista. Aikaisemmin asuessamme kerrostalossa oli kaikki seinät ja listat valkoiset. Sitten kun muutimme omaan taloon päätin, että haluan vaihtelua valkoiseen. Nyt olen huomannut, että eniten ihailen juuri valkoisia huoneita. Ehkäpä joudumme maalaus hommiin täällä kotona;)

Lisää sisustusjuttuja; nimittäin tänään alkaa suomen kaunein koti kolmosella. Aiotteko katsoa?

Kivaa viikkoa!

kuvat: stadhem & alvhem

Kommentit

  1. Moi Joanna! Kiitos viestistä. Oletkohan liian nuori listalle, jos olet vasta 35...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Olen 39 vuotias. Profiilissa lukee 35+:) Voit päättää laitatko listalle. Kiitos yhteydenotosta.

      Poista
  2. Todellakin nuo Pohjolan sisaret osaavat. Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! :) Toinen toistaan kauniinpia sisustusunelmia.

      Poista

Lähetä kommentti