perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 9


Aika myöhään meni tämän päivän kalenterin avaus. Vielä pari tuntia jäljellä tätä päivää. Luukusta paljastuu tänään tämän viikon kohellus ja naurut itselle. Olen sairaalassa töissä ja tunnetusti töitä ei tehdä kahdeksasta neljään, vaan työvuoroja on päivästä riippumatta joko aamu tai iltavuoroja. Työvuorolistasta jo viime viikolla katsoin, että työvuoroni alkaa keskiviikkona kello seitsemän.

Työpaikalle saapuessa katsoin seinällä olevaa sijoituslistaa ja kuinka ollakaan nimeäni ei ollutkaan taululla. Joku taisi vieressä tuumatakin, että taitaa olla vapaapäivä ja minä epäuskoisen pohdin, että olisinko todella sekoittanut  vapaan ja työpäivän. Listasta tarkistettuani näin totesin, vapaapäivä siinä näyttää olevan. Eipä siinä auttanut kuin lähteä takaisin kotiin.

Aikamoista sekoilua välillä tämä elo täälllä, monta asiaa mielessä ja tehtävänä. Kaikenlaista kohellusta mahtuu arkeen ja unohduksia pitkin päivää, taitaa olla aika tyypillistä  monellekin kaiken kiireen keskellä.

Uunissa vielä banaanileipä, siinäpä meille iltapalaa.2 kommenttia

 1. Minä etsin tänään töissä työpuhelintani, kunnes tajusin puhuvani siihen! Tekeville sattuu ja ehkä nämä tällaiset sekaannukset ovat merkkejä loman tarpeesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, näitä sattuu, ihana!
   Loman tarpeessa, niinpä, onneksi mulla alkoikin loma eilen. 😊

   Poista

© Belle semaine
Maira Gall