lauantai 7. toukokuuta 2016

Aamuisin

Päivän tärkein ateria on ehdottomasti aamupala, ainakin minun mielestäni. Niin tärkeä, etten ilman sitä voi astua ovesta ulos tai voi jos aamupalan nauttii terassilla. Yleisin aamupalani on maustamaton jogurtti, jonne "muusaan" sekaan banaanin tai jonkin muun hedelmän, päälle ripottelen mysliä tai gnanolaa. Jogurtin kaveriksi täytyy saada myös kupillinen tai kaksi kahvia. 

Joskus teen myös tuorepuuroa mantelimaitoon ja heitän sekaan mitä nyt sillä hetkellä kaapista löytyy, marjoja, hedelmiä, rusinoita yms. Keitettyä puuroa en syö koskaan, en vaan tykkää syödä kaurapuuroa aamuisin.

Aamupalan ohessa, jos satun olemaan yksin selailen kännykkää tai lehtiä. Poikien kanssa ollessa ei paljon ehdi selailemaan mitään, vaan syödään pikaiset aamupalat ja kaiken maailman säätämisen ja sähläilyn jälkeen pääsemme lähtemään päivähoitoon ja töihin.
Minkälaisia aamurutiineja teillä on, jääkö aamupala välistä ja lähteekö päivä käyntiin ilman kahvia?

6 kommenttia

 1. Mie en saata syödä ihan heti herättyä mut aika pian on saatava jotain suuhun ja teetä lisäksi. Leivän vähennettyä olen alkanut syömään rahkoja johon laitan marjoja ja Granolan supermysliä, nam. Näin kesäisin kun ruukaan herätä tosi aikaisin saatan lähteä heti lenkille kun muut vielä nukkuvat..

  VastaaPoista
 2. En syö heti herättyäni myöskään, mutta rakastan puuroa. Tuorepuurosta ei ole kokemusta vaikka sitä on niin paljon kehuttu. Kauniit kuvat ja annos. <3 Ihanaa äitienpäivää Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3
   Suosittelen kokeilemaan tuorepuuroa. :)

   Poista
 3. Arkisin aamut alkaa tuorepuurolla (jonka isäntä iltaisin tekee valmiiksi) ja kahvilla, viikonloppuisin sit kahvilla ja leivällä. Ilman kahvia en suostu lähtemään mihinkään 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi kuuluu niin olennaisesti aamuun, jos kahvi jäisi juomatta, todennäköisesti päänsärky tulisi.

   Kiva tapa miehelläsi! :)

   Poista

© Belle semaine
Maira Gall