tiistai 29. joulukuuta 2015

Vielä Joulusta

Vielä ei ole liian myöhäistä tehdä joulupostausta, eihän? Muutamia kuvia jouluaatolta. Pukkia olimme vastaanottamassa mummolassa ja löysihän se pukki sinnekin, vaikka lapsia se hieman epäilytti. 

Ihaninta jouluissa on juurikin se lasten odotus, jännitys ja riemu, kun paketit saa aukaista. Vaikka taisi meidän keskimmäisen mielestä tulla legoja liian vähän, siihen verratuna kun oli toivonut lego lehdestä melkein, joka sivulta jotain. 


8 kommenttia

 1. Joulusta voisi katsella kuvia ja tunnelmia vaikka kuinka. Blogien myötä on ollut todella kiva päästä fiilistelemään miltä muiden joulu näyttää. :) Ihanat nuo muksut, kohta täällä ei ole enää jännitys silmissä, kun pukki tulee, ehkei enää ensi jouluna.

  Mukavaa uutta vuotta Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, jaksaisin katsella blogeista joulukuvia vaikka kuinka paljon. Saapa nähdä uskooko meidän keskimäinen ensi jouluna enää pukkiin. :)
   Hyvää Uutta vuotta! <3

   Poista
 2. Joulun tunnelmointi näin kuvien kautta on oikein mukavaa, on kiva päästä "kurkistamaan" myös muiden jouluihin. Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kiva kuulla, ettei joulukuvat vielä kyllästytä.
   Mukavaa vuoden vaihdetta!

   Poista
 3. Ihania tunnelmia <3 Hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 4. Vielä saa tehdä joulupostauksia, vasta loppiaisena joulu on ohi.
  Teillä on ollut viihtyisä ja kaunis joulu. Ja suloisia pikkutonttuja!
  Meilläkin lastenlapset saivat legoja, niiden rakentaminen tuntuu olevan kovasti mieleen jokaiselle - paitsi kaksivuotiaalle :)
  Hyvää ja kaunista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Legot on kyllä ikisuosikkeja.
   Kiitos samoin, Hyvää uutta vuotta!

   Poista

© Belle semaine
Maira Gall