sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kuvia Joulun ajalta

Oikeat unelma säät jouluna, niin kaunis auringonlasku.


Legojen kasaamista.


Anopin virittelemät jouluvalot


Kotipaikkani pihalta, ihan pimeää vain taivaalla loistaa puolikuu.Valkoisia ruusuja joulupöydässäJoulunpyhät takana päin. Joulu vietetty perinteisin menoin syöty hyvin ja laiskoteltu oikein olan takaa. Lahjoja aukaistu ja niillä leikitty. Nuorimmainen sairasti oikeastaan koko joulun, kolme kertaa käytiin lääkärissäkin, kunnes eilen saatiin antibiootti lääkityksen ja hän lähti tervehtymään. Joulupukin vierailessa aattona, olin nuorimmaisen kanssa päivystyksessä. Onneksi siellä ei mennyt kuin pari tuntia ja ehdittiin hyvin vielä viettää aattoa.

Kaikesta huolimatta ihana joulun aika jälleen kerran. Hieman mietitytti tuo pienimmäisen sairastelu ja ajatus siitä kuinka ihanaa on kun on terveet lapset. Miten paljon elämässä on kaikkea hyvää ja miten tyytyväinen saa olla tästä kaikesta.


2 kommenttia

  1. Aivan upea tuo vaalea, pastellinsävyinen maisemakuva!! En meinannut saada silmiäni irti. Samaa mieltä, että on todella onni, kun lapset saavat olla terveitä! Kun on terve, on melkeinpä kaikki elämässä mahdollista:)

    VastaaPoista

© Belle semaine
Maira Gall