tiistai 28. lokakuuta 2014

Viikonloppuna

 Tervehdys!

Erilainen viikonloppu takana, lapset olivat mummolassa ja me miehen kanssa kaksin kotona. Perjantaina kävin työkavereiden kansssa virkistäytymässä joogassa ja sen jälkeen syömässä. Mukavaa oli ja ennenkaikkea vaihtelua. Illalla kävimme vielä mieheni kanssa elokuvissa. Lauantaina suuntasimme Haaparantaan ja Ikeaan, Illalla haimme jälleen lapset kotiin ja näin palasimme normaaliin päivän järjestykseen. Sunnuntaina pääsin pitkästä aikaa jumpalle ja vanhimmat ystävämmekin poikkesivat meillä vierailulla. Mukava viikonloppu takana.

Kuvissa ikeasta ostamiamme juttuja, sisustustaulu ja ruudullinen tyyny. Alkaa näyttää olohuone aika harmaalta. Mutta olen tyytyväinen, juuri sellainen rauhallinen ja seesteinen tunnelma, mitä olen sinne kaivannutkin. Tämä on vain yksi nurkkaus huoneesta, muualla onkin sitten kiva kaaos, kun nuorimmainen kaatoi vähän aikaa sitten hamahelmet lattialle, (huokaus).


Vihdoin oma pöytä (ikeasta) läppärille, nyt sitä ei tarvitse aina raahata paikasta toiseen. Mielestäni kiva nurkkaus kirjoitella vaikka blogia, jos joskus sattuu koneelle pääsemään. (nuo johdot täytyy piilottaa)


Oikein kivaa tiistain jatkoa sinulle!

2 kommenttia

  1. Oih, teillä oli varmaan kiva viikonloppu! Monenlaista mukavaa tekemistä ollut :) Olohuoneenne näyttää viihtyisältä ja tunnelma on rauhallinen :) kivaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, kiva viikonloppu takana. Kiitos mukavasta kommentistasi Jaana!

      Poista

© Belle semaine
Maira Gall