maanantai 12. toukokuuta 2014

Sunnuntaina
Äitienpäivä fiiliksissä vielä tänäänkin. Eilinen äitienpäivä meni aika perinteisissä merkeissä. Aamulla sain nukkua hieman pidempään ja sillä välin mieheni oli loihtinut keskimmäisen poikani kanssa aamupalaa. Suolaista ja makeaa. Lahjaksi sai uuden hiustenkuivaajan, joka tuli todellakin tarpeeseen, nimittäin aikaisempi kuivaaja haisee hiuksia kuivatessa siltä, kuin se kohta kärähtäisi. Keskimmäinen poikani oli kerhossa askarrellut minulle rannekorun, josta tulikin heti suosikki koruni.

Myöhemmin kävimme molemmissa mummuloissa kyläilemässä ja viettämässä äitienpäivää! Kaiken kaikkiaan ihana päivä. Läheisten ihmisten kanssa ajanviettoa, rentoa sellaista ja tietenkin herkuttelua (kakkukiintiö on hetkeksi täynnä). Mikäpä sen mukavampaa. Ihan mahtavaa, kun meidän kummankin mieheni ja minun äitini ovat vielä niin hyväkuntoisia ja jaksavat touhuta lasten kanssa. Olemme todella onnekkaita!

Kotimatkalla näimme ilveksen, joka oli maantiellä syömässä jäniksen raatoa ja vielä myöhemmin näimme myös kaksi hirveä, jotka olivat ylittämässä maantietä. Todellinen luontoretki, vaikka kaikki nämä bongasimmekin "turvallisesti" autosta. 

Lopuksi vielä pikkumiehen addiktio mikroaaltouunia kohtaan ;), aina kun hän pääsee tuolilla mikron viereen, surisee mikro jatkuvasti. Näppärä poika.Piip, surrur


piip, surrur


painaisko vielä


jospa vielä lämmittäs jotain....

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Belle semaine
Maira Gall