maanantai 14. lokakuuta 2013

Viikonloppuna

Toivottavasti viikonloppunne meni mukavasti!

Minun viikonloppuni meni nopeasti ja myös mukavasti. Lauantaina sain vihdoin ja viimein laitettua syysistutuksia, joka tarkoittaa minun kohdallani sitä, että laitoin muutaman kanervan ruukkuihin ja thats it:)


Sunnuntaina mieheni äiti tuli katsomaan lapsia, niin että  saimme  mieheni kanssa tehdä porrasremonttia, lähinnä portaiden maalausta. Maalaus on siinä mielessä tosi kivaa puuhaa, kun saa vain keskittyä yhteen asiaan. Eikä tarvitse "pyöriä ympäriinsä", niinkuin usein kotihommia tehdessä käy, kun on niin monta asiaa mikä pitää hoitaa kerralla. Muutenkin tämä oli tervetullutta vaihtelua kotiäidin elämään, kun voi välillä touhuta ilman lapsia. Ja mikä parasta remontti etenee.


Portaat tulee tosiaan  meidän talon kellariin, jonne on  päässyt aikaisemmin vain ulkokautta. Kellariin oli toki aiemminkin portaat, jotka olivat alkuperäiset, mutta niissä oli sen verran pienet askeleet joita oli hankala kulkea. Niinpä purimme vanhat portaat (aikoja sitten) ja nyt tänä syksynä olemme rakentaneet uusia tilalle. Portaiden mallin löysimme aika päiviä sitten hus&hem lehdestä, jonka mukaan mieheni on niitä rakentanut. Ei mene enää kauaa, kun saamme portaat täysin valmiiksi, siinä olisi sitten taas yksi projekti valmis!

Mukavaa päivän jatkoa!

2 kommenttia

  1. Kauniita kanervia! Portaatkin näyttävät hienoilta! -Tarja-

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kerrankin sain kanervat laitettua;)

    VastaaPoista

© Belle semaine
Maira Gall