Viisi hyvää ja viisi huonoa

Meikkaaminen ja kosmetiikan käyttäminen on minulle aika tärkeää.  Silloin kun heräät ja peilistä katsoo harmaa ja väritön naama on todellakin ihanaa saada kasvot "eloon" meikin avulla. Mitään sotamaalausta en toki harrasta, mutta pieni ehostus on aina paikallaan. Halusipa sitten peittää tai korostaa.

Postauksessa on nyt tarkoitus rehellisesti esitellä niitä tuotteita, jotka olen oikeasti hyväksi todennut ja niitä tuotteita jotka ovat olleet huonoja minulle. Näissä tuotteissa hinta ei ollut laadun tae, vaan samalla tavalla edullinenkin tuote voi olla juuri se sopiva tuote.

Aloitan näistä suosikki tuotteista. Lähdetään liikkeelle vasemmalta oikealle, kaksi ensimmäistä on bare mineralsin mineraali meikkituotteita. Ylempi on poskipuna, joka on ollut käytössä jo monta vuotta ja on ollut riittoisa. Sävy on the french kiss, joka puhuu jo puolestaan. Poskille luonnollinen puna, joka näyttää siltä kuin olisit juuri tullut ulkoa pieneltä happihyppelyltä.

Alempana bare mineralsin meikkivoide, joka on puuterimainen, mutta kuitenkin meikkivoide. Nyt minulla on käytössä matta. Joka ei ehkä ole hyvä tällaiselle "aikuisen" naisen iholle. Mutta muuten tuote antaa luonnollisen kevyen, mutta  peittävän lopputuloksen.

Kolmas tuote on Maybelline master pecise nestemäinen rajauskynä. Paras rajauskynä mitä olen koskaan käyttänyt. Sillä saa tarkan ja ohuen rajauksen. Suosittelen lämpimästi. Lähtee myös hyvin meikinpoistoaineella, eikä jää silmäluomelle päiväkausiksi.

Lumenen cc voide on todella hyvä edullinen tuote, joka peittää kevyesti, eikä keräänny ihohuokosiin. Pienestä koostaan huolimatta riittoisa tuote.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelyssä on Maybeline lash sensation. Hyvä ripsari, tulee ohuista ja lyhyistä ripsistä runsaan ja paksun näköiset. Suositus myös tälle tuotteelle.



Seuraavaksi kerron niistä tuotteista, jotka ovat olleet enemmänkin pettymyksiä. Vasemmalla Whamisa päivä ja yövoide. Vaikka kaupassa hehkutettiin tuotteen olevan todella ihana, ei minua kuitenkaan vakuuttanut. Voide ei tuntunut mitenkään ihmeelliseltä ja tuoksukin on jokseenkin epämiellyttävä omaan makuuni. Kätevää on toki se, että tuotteessa on sekä päivä että yövoide. Aivan niinkuin sillä olisi väliä, käyttääkö eri voidetta päivällä ja yöllä. Itse käytän samaa voidetta päivällä ja yöllä.

Seuraavaksi Clinique meikkivoide. Ensinnäkin hieman ärsyttävä pumppu korkillinen pullo, josta tulee aina liikaa ja sitten tulee sotkua, kun meikkivoide leviää joka paikkaa. Meikkivoide on itsessään aika kevyen oloinen ja peittävyys huono. Voiteen ollessa ohutta, tunkeutuu se ihohuokosiin ja ihohuokoset peittymisen sijasta korostuvat. Ehkä tämä sopii paremmin virheettömälle iholle. Kallis meikkivoide, joka ei todellakaan ole hintansa arvoinen.

Kolmantena Lumenen nestemäinen poskipuna. Värisävyjä oli vain muutama ja niistä tämä oli sopivin, joka ei ollut minulle kuitenkaan ollut minulle ihan sopiva sävy. Koostumukseltaan nestemäinen puna oli liian ohut, josta ei oikeastaan jäänyt mitään väriä levityksen jälkeen. Vai oliko tämä tuotteen tarkoituskin, ettei siitä jää mitään jälkeä, heh.

Apteekista ostettu remescar, lupasi helpotusta tummiin silminaluksiin ja silmäpusseihin. Netissä mainostetttiin ennen ja jälkeen kuvin, kuinka silmäpussit olivat kadonneet tuhkatuuleen tuotteen käytön jälkeen. Mitä vielä, siinä ne omat silmäpussit edelleen olivat vaikka olinkin ohjeiden mukaan tuotetta sutinut. Ei toiminut ainakaan minulla.

Viimeisenä Lumenen ripsari. Tässä ripsivärissä huonoa on mielestäni harja, joka on pienillä nystyröillä varustettu muovinen kapistus, ja jos sillä onnistuu sohaista silmään, sattuu ja paljon, sen verran kovia ne nystyrät ovat. Ripsiväri levittyy kyllä tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen, siis liian luonnollinen omaan makuun, ei ollenkaan tuuheuttava vaan päin vastoin. Sopii paremminkin tuuheat ja paksut ripset omaaville.



Kommentit