Vihersmoothie kokeilu

Viikolla maistoin kahvilassa vihersmoothieta, sehän  maistuikin paremmalle kuin osasin odottaa. Tästä innostuneena päätin kokeilla smoothieta kotioloissa. Ainekset ostin umpimähkää, mitä nyt olin netistä löysin hakusanalla vihersmoothie. Minttua, lehtikaalta, banaania tuomaan makeutta, kurkkua, kiiviä ja pakastemansikoita. Mmmm, jonkin sorttinen smoothie näistä syntyikin, mutta ei puhutellut makuhermoja tarpeeksi vaan jotain jäi uupumaan. Raikkautta tai ehkä makeutta. Enkä voi kyllä mehun ulkonäölläkään kehuskella, siinä kun kahvilan smoothie oli raikkaan vihreä näytti omani aika lailla enemmän keltaiselta kuin vihreältä. Jos sinulla on maukaus vihersmoothie/smoothie resepti tiedossa, otan sen ilolla vastaan.




Summasun maarun tulipas tämäkin kokeiltua, ei muuta kuin uusia kokeiluja kohti.

Kommentit

  1. Itsekin olen monesti noita vihersmoothieita katsellut mutta hieman erikoisen värin vuoksi olen aina jättänyt väliin ja ottanut jotain ihanaa keltaista mango, tai punaista mansikkasmoothieta. Jos löydät ihanan, onnistuneen vihersmoothien ohjeen niin otan sen ilolla vastaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri Antelilla oli ainakin hyvän makuinen vihersmoothie. Suosittelen maistamaan.

      Poista
  2. Minäkin mielelläni otan hyvän ohjeen vastaan , en ole vielä toistaiseksi sellaista löytänyt... Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan reseptiä jakoon täällä blogissa. Tuossa alla olevaa aion ainakin kokeilla.

      Poista
  3. Hei,

    itse teen lähes päivittäin vihersmoothieta, ja yhdistelen aineksia vähän sitä mukaa mitä löytyy kaapista.
    Yksi ehdoton lemppari on:
    Tuoretta mangoa, tuoretta ananasta, pinaattia, kookosmaitoa, jääpaloja.. määrät sen mukaan mikä hyvältä tuntuu. Nestettä lisää tarvittaessa Tulee ihanan samettinen koostumus.
    Tykkään käyttää smoothiessa erikoisia juttuja, kuten esim. nokkosta, kuusenkerkkiä, jne jne. Vain mielikuvitus rajana :D ja lapset tykkää aina arvailla kun maistelevat, että mitähän se keksi tällä kertaa laittaa sekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kiitos erittäin paljon vinkistä. Menee varmasti kokeiluun. Lapsetkin olet saanut innostumaan, jes! Meillä jo pelkästään vihreä väri teki tepposet, eivät uskaltaneet edes maistaa.

      Poista

Lähetä kommentti