Asua

Pitkään aikaan en ole saanut asupostausta aikaiseksi. Vaikka ideoita asujen tiimoilta pyörii päässä jatkuvasti. Nyt olisi etsinnässä kesämekko. Mistään ei tunnu löytyvän juuri sitä oikeaa, niinpä sain idean tehdä sellaisen itse. Tosin se on ihan suunnittelu asteella, kaavat olen tilannut netistä, mutta kangasta en ole ostanut ja toivottavasti sellaisen  löydän.  

Mutta päivän asuun, tukka huonosti ja muutenkin meikitön ja nuutunut ilme asunkantajalla. Mutta ei anneta sen häiritä. No en ole asuunkaan ihan supertyytyväinen, mutta ihan kiva kuitenkin. Eli tällainen tummanharmaa neule lepakkohihoilla, alla pliseetattu paita, joka on aika juhlava itsekseen käytettäväksi, niinpä helma pilkistää hieman neuleen alta. Jalassa tutut ja turvalliset nahkajäljitelmä housut, jotka joutaa pian odottelemaan syksyä talvivarastoon.


 

Tänään aion seurata Euroviisuja. Torstaina katsoin karsintoja ja sieltä nousi suosikikseni ainakin Australian kappale. Alkupään karsintoja en olekaan nähnyt, joten  ne biisit kuulenkin sitten illalla.

Mukavaa lauantaita!

Kommentit

  1. Oot aina niin nätti ja asu myös tosi kiva. Mukavaa viikkistä. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana oot, älä yhtään vähättele siellä. Voi mahtavaa jos osaa itse ommella. Mie ompelutan kaikki tarvittavat Erjalla 😃 se on tosi taitava.
    Ihanaa viikonloppua. Tuuhan osallistuun arvontaan 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!
      Saapa nähdä osaanko ommella, innostus on ainakin kova!

      Poista
  3. Kiva asu, taas kerran ja kaunis on asun kantajakin 😊

    VastaaPoista
  4. Kivannäköinen asu! Mukavaa euroviisuiltaa =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti