Uusi ulkoasu ja kamera pohdintaa

Tänään olen hieman uudistanut blogini ulkoasua ja ladannut uuden blogipohjan. Blogini on nyt vähän selkeämpi ja sivupalkista lyötyy uutena lista muutamista blogeista, joita seuraan. 


Seuraavana aion saada kuvien laatua hieman paremmaksi ja ostaa mini järjestelmäkameran. Tähän asti olen kuvannut pokkarilla ja kännykällä. Järjestelmäkameraa en ole koskaan käyttänyt, joten opettelua se varmastikin vaatii. Mini järkkäriin päädyn juurikin kameran koon vuoksi, isoa kameraa en aio ruveta raahaamaan paikasta toiseen ja uskoisin, että sellaisella pienellä saan ihan tarpeeksi hyviä kuvia tänne blogiini.

Nytpä olisikin kiva saada suosituksia hyvistä mini järjestelmä kameroista? Kameran tulisi olla sellainen, että kuvien siirto olisi näppärää tietokoneelle ja käyttö muutenkin selkeää ja helppoa. 

Huomenna on jo ensimmäinen adventti sunnuntai, joulu lähestyy huimaa vauhtia!

Kommentit

  1. Olympuksen minijärkkäri on aika ihana, vähäinen on vielä kokemukseni, mutta tähän astinen harjoittelu on kyllä ihan myönteistä. Kiva on muuten tämä blogin uusi ulkoasu, kuinka onnistuit muokkamaan, neuvoja ottaisin kiitollisena vastaan. Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä olympusta olen vähän miettinytkin...
      Netistä löytyy paljon ilmaisia blogipohjia, jotka sopivat bloggeriin. Omani löysin googlettamalla free blogger templates.

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
    2. Ok, kiitos vinkistä, eipä ole tullut edes mieleen, että blogipohjan voisi vaihtaa bloggeriin, aina oppii uutta.

      T. Anu/ meidän elämää ( en ollutkaan kirjautuneena lukijana paikalla)

      Poista
  2. Tosi kiva tämä uusi blogipohja! Kivaa iltaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään tästä kovasti. Ihan tuli uutta intoa blogin pitämiseen <3.
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Kiva blogipohja! Pitäisköhän itsekin freesille vähän blogin ulkonäköä?

    Mulla on Olympuksen minijärkkäri ja oon ollut siihen tosi tosi tyytyväinen. Nyt vaan hukkasin kameran laturin jonnekkin ja oon joutunut ottamaan kuvat ihan kännykällä. Mutta suosittelen siis olympusta. Siihen saa kaukolaukaisimet ( asukuvia varten) ja kaikki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kiitos kamera vinkistä, olympusta olenkin hieman harkinnut!

      Poista
  4. Oi vitsi miten upea muutos blogissa. SUlla näyttää just siltä mitä itse haluaisin omaan blogiini. Ostitko siis jonkun kalliin pohjan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Ilmainen on tämä blogipohja, googlettamalla löysin.

      Poista
    2. Siis oikeesti? Kehtaisiks laittaa mulle sen osoitteen mistä nöin ihanan löysit jos se vielä oli ilmainen. Jos nakkaat mulle sen watssapilla. Pliis ja kiitos jo etukäteen ihanuus.

      Poista
  5. Selkeä ja kaunis uusi tyyli täällä. Minunkin pitäisi tehdä uudistuksia, mutta olen jämähtänyt vanhaan. :)
    Minijärkkäri kiinnostaisi minuakin. Olympusta on kehuttu paljon. Mietityttää vain, kun itselläni oli viisi vuotta sitten Olympuksen pokkari, josta en oikein tykännyt. Canonin kanssa osaan toimia ilman ohjekirjaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tuota olympusta olenkin miettinyt, mutta jos se on hankala käyttää, täytyy vielä miettiä!

      Poista
  6. Uusi ulkoasu näyttää kivalta. Minulta löytyy Panasonicin Lumix minijärkkäri, jonka hommasin tänä vuonna ja sitten hieman vanhempi Canonin järkkäri. Minijärkkäri on siitä ihana, että sitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen ja itse olen ollut omaani ihan tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, olen kyllä tyytyväinen tähän blogipohjan ulkoasuun.
      Panasonicin minijärkkäri onkin uusi tuttavuus, täytyypä tutustua siihen.

      Poista
  7. Vielä palaan tähän kamerakeskusteluun, minusta tuo Olympuksen minijärkkäri on ollut helppo käyttöinen, toki vaatii vielä säätöjen opettelua, mutta noin toiminnoiltaan näppärä.

    VastaaPoista
  8. Ja vielä yksi juttu, et viitsisi laittaa ohjeita tuon blogipohjan käyttöön ottoon, löysin kyllä kivan pohjan, mutta...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti