Neuletakki kolmella eri tyylillä


Kokosin kolme eri tyyppistä asua yhden neuletakin ympärille.


Ensimmäisessä valkoinen paita, huivi ja hame kokonaisuus. Käy tilanteessa kuin tilanteessa, mukava päällä ja hameen ansiosta vähän fiininpi kokonaisuus. Kenkinä voisi olla korolliset nilkkurit.


Toisessa asussa paita ja farkut neuletakin parina. Rento asu vähän hienommalla paidalla, risat farkut rikkoo vähän asua ja antaa rentoa fiilistä. Nilkkurit olisivat sopivimmat kengät asuun


Kolmas asu naisellinen pitsipaidan ja helmien ansiosta, alaosassa rennot kangas housut, joissa kivat resorit lahkeissa. Käy hyvin nilkkureiden tai naisellisten tennareiden  kanssa.

Ihanaa isänpäivän jatkoa!

Kommentit

  1. Aivan ihania kaikki, on sinulla hyvä maku <3 Leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kokonaisuuksia. Oma lemppari on keskimmäinen ja hyvänä kankosena eka kokonaisuus. Pitsiä hieman vierastan, mutta ehdottomasti kaunis kokonaisuus myös.

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Kaikista asuista tykkään! Kivasti olet osannut valita asut. Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jassuntassu! Kaikki asut olisivat ainakin käyttökelpoisia ja mukavia päällä, vaikka en varsinaisesti hametyttö olekaan.

      Poista
  4. Ihanat kokonaisuudet mutta keskimmäisestä tykkään eniten ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin keskimmäisestä myös eniten, ehkä kivoin päälle. Hameen kanssa en ole niin luonteva kuin housujen kanssa. :)

      Poista
  5. Tykkään kaikista asuista. Ihania. Hyvä maksu sinulla.

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus ja kauniita asuja! Itse pyrin aina uutta ostaessani tekemään samanlaisia yhdistelypohdintoja ( päässäni siis). Yritän kovasti rakentaa sellaista vaatekaappia jossa vaatteet olisi helppo yhdistellä toisiinsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän sitä tekee, miettii mielessään minkä kanssa ostettava juttu sopii, ellei vastaan kävele jokin aivan ihana vaatekappale, joka ei sovikaan juuri minkään kanssa, onneksi harvemmin näin.

      Poista
  7. Ihana neuletakki. Kaikki asukokonaisuudet ovat kauniita.

    VastaaPoista
  8. Kauniita valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia. Minulla on ostoslistalla hyvä neuletakki. Miten onkaan vaikea hankinta. Pitäisi olla lämmin mutta vilpoinen ja malliltaan käydä kaikkeen. Ehkä tarvin useamman ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös etsinnässä täydellinen neuletakki, harmaa pitkä voisi olla aika ihana ja miellyttävä materiaali siinä.

      Poista
  9. Tosi kivoja yhdistelmiä. Harmaa neuletakki pitääkin laittaa ostoslistalle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti