maanantai 12. lokakuuta 2015

Kotona

Olen kyllä varsinainen koti-ihminen ja mitä enemmän ikää tulee tuntuu, että olen sitä vuosi vuodelta enemmän. Kuulostaako tylsältä? 

Tykkään puuhastella kotona kaikenlaista, kuten esimerkiksi leipoa ja laittaa ruokaa tai vain oleskella. Välillä tulee sellaisia vaiheita, että on paljon esimerkiksi viikonloppua menoja, tuntuu minusta hieman ahdistavalta se ajatus, että ehdinkö olla tarpeeksi rauhassa kotona.  

Nuorempana kotona oleminen oli kauhistus, tein mitä tahansa ettei viikonloppu iltoja olisi tarvinnut viettää kotona, mikäs sen tylsempää. Aina piti olla jotain suunnitelmia.

Välillä kaipaan todellakin yksin olemista ja omissa ajatuksissa pyörimistä. Pidän kyllä ihmisvilinästä, mutta nautin vilinän jälkeen rauhallisuudesta. Taidan olla hieman introvertti, ainakin välillä. ;)

24 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää teidän olkkari! Puhut just kuin minä. Musta on tullut niin paljon enemmän koti-ihminen ja voi sitä ahdistusta, jos ei saa olla tarpeeksi kotona! Ihania ruusuja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jassu! Heh, meitä kotihiiriä taitaa olla useampikin. <3

   Poista
 2. Kauniilta näyttää ja ei kuulosta tylsältä vaan ihanalta. Sama ilmiö täälläkin, koti on paras. <3

  VastaaPoista
 3. Kaunista teillä! Olen ihan samanlainen, viihdyn kotona ja omissa oloissa, oman perheen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Parasta on olla perheen kanssa, ikävää olisi jos haluaisi olla jossain muualla.

   Poista
 4. Kauniit kuvat <3
  Kyllä oma rauha on tärkeää. On myös tärkeää suojella omaa rauhaa ja kieltäytyä välillä kivoistakin menoista. On tietysti ihmisiä, jotka eivät niin paljon rauhaa kaipaa, mutta minäkään en kuulu heihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oma rauha on todella tärkeää ja samalla saa ladata akkuja. Meidän pienten lasten arjessa ei kovin paljon niitä rauhallisia hetkiä ole, joten niistä osaa kyllä nauttia.

   Poista
 5. Minusta on tullut melkoinen kotihiiri ja voin sanoa, että nuorena en kotona juurikaan homehtunut. Sitä mentiin lettisojossa töihin, treeneihin, bileittämään ja ehkä joskus muistettiin käydä koulussakin mutta kotona ei juuri koskaan. Nykyään Rakastan olla kotona. Mua ei saa nykyään enää mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlainen muutos on minullakin tapahtunut, vaikka mielellään lähden välillä uloskin, jos on kiva meno tiedossa ja hauskaa seuraa.

   Poista
 6. Itse käyn aika harvoin missään menoissa. Viihdyn myös kotona.
  Teillä on kaunis olkkari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona on tosiaan kiva olla, ja kaikenlaista hommaa löytyy, ettei täältä minnekään oikein ehdikään.

   Poista
 7. Ja sama myös täällä! Kotona on ihanaa olla. Toki reissaaminenkin on kivaa, mutta kotiin on aina mukava palata. Näin se mieli muuttuu iän myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissaaminen on tosiaan kivaa aina välillä. Reissun jälkeen on yleensä eritavalla inspistä tehdä kotihommia!

   Poista
 8. Kuulostaa tutulta. Minä välillä ahdistun, jos ehdin olla liian vähän kotona. Tänä syksynä on ollut luksusta, kun lapsilla ei ole lauantaisin harrastuksia. Kokonainen päivä, kun saa puuhailla kotona ihan mitä huvittaa - mitä luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, vapaa-aika ei ole todellakaan turhaan arvostettua. Kuulostaa kiireiseltä teillä noiden harrastusten suhteen, mutta lapset varmasti nauttii.

   Poista
 9. Toinen semi-introvertti täällä, hei! Sinulle on haaste Kivi&Kakussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Täytyypä käydä kurkkaamassa.

   Poista
 10. Sama juttu :). Liikaa ei saa olla menoa tai alkaa ahdistaa :D. Nyt olen tehnyt tosi pitkiä päiviä töissä joten siksikin kotona olo on jäänyt liian vähälle. Ei hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi on syysloma nyt, vai onko sinulla?

   Poista
 11. Muualla kiva, kotona paras ja yksinoloaikaa tarvitaan, jotta ajatukset kulkee. .) Mukavaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihana välillä olla omissa oloissaan ja ajatuksissaan. <3

   Poista
 12. Voisin kirjoittaa ihan samalla tavalla, minulle myös koti on paikka, josta en haluaisi lähteä mihinkään. Mukavaa alkanutta viikkoa Johanna

  VastaaPoista

© Belle semaine
Maira Gall