Hailuodossa

Viikolla teimme töiden jälkeen retken Hailuotoon. Hailuoto on Oulun edustalla oleva saari, jonne pääsee vain lautalla. Saari on mielettömän kaunis ja rauhallinen paikka, joka on säilynyt luonnon kauniina. 

Kauaa emme saarella ehtineet vanheta, kun jo piti kiirehtiä lähtevään lauttaan. Seuraavalla kerralla täytyy sinne varata enemmän aikaa, jolloin voisi kierrellä saarella vaikka luontopolkuja.









Tällaiset ex tempore reissut ovat yleesä kivoja, kun ei ole mielessään asettanut reissulle suuria odotuksia, on mieli avoimempi kokemukselle eikä pety tapahtumien kulusta, kun suunnitelmia ei ole valmiina. Vai mitä mieltä olette?

Kommentit

  1. Ihania kuvia! Harvoin tulee käytyä Hailuodossa, liian harvoin... Muistan nuoruuden, yhden juhannuksen, jonka vietin siellä. Voi niitä aikoja...Siitä on reilut pari kymmentä vuotta aikaa... Ihanaa lauantai-iltaa sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana paikka tosiaankin. Nuoruuden juhannuksiin kuului niin oleellisena osana meri ja hiekkaranta!

      Poista
  2. Hailuoto on ihana paikka. Viime kesänä teimme sinne reissun josta postauksenkin taisin raapustella. Uudestaan oli tarkoitus tänä kesänä mennä mutta se vain on jostain syystä jäänyt väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ihana paikka. Ollaan melkein joka kesä käyty siellä, aina ei ole mennyt ihan putkeen noiden lautta aikataulujen kanssa. Mutta mukavaa siellä aina on. :)

      Poista
  3. Viimeksi olen lapsena tuolla käynyt. Tykkäsin silloin kovasti ja joskus olisi kyllä kiva tuonne vielä päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun täytyy ehdottomasti päästä sinne, paikka on pysynyt aika lailla samanlaisena vuosia. :)

      Poista
  4. Kaunista ja majakoissa on sitä jotain <3

    VastaaPoista
  5. Hailuoto on kullä ihana paikka. Vieläköhän Luotsi-hotelli toimii? Syysmyrsky voisi siellä olla aika sykähdyttävä elämys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siellä hotelli toiminnassa, nimestä en ole varma, mutta varmaan juuri tuo Luotsi se on.
      Juuri mietin samaa, että siellä pitäisi joskus ihan yöpyä, niin kaunis paikka tosiaankin. <3

      Poista

Lähetä kommentti