Näppärä pizza


Ajattelin laittaa jakoon itse hyväksi toteamaani pizza reseptiä . Nyt kuulolle kaikki helppoa ja nopeaa ruuanlaittoa arvostavat, voit unohtaa "työlään" taikinan teon, sen kun vaan poimit pakastealtaasta valmiin voitaikinan ja käytät sen pizzapohjana. 

Olen joskus aiemminkin kokeillut käyttää pizzapohjana, mutta nyt minulle vasta valkeni, että voitaikina pitää esipaistaa (n.8min) ennen kuin laitat siihen päälliset. Jotta pohja kypsyy kunnolla. 


Sulata voitakina paketin ohjeen mukaan, ja sen voi myös kaulia ohuemmaksi. Käytin voitaikina levyjä, niinpä sain tehtyä useamman pienen pizzan kerralla.
Soseuta tomaattimurska ja valkosipulit sauvasekoittimella ja lisää joukkoon mieleisiä mausteita. Levitä pizzan päälle ja sen päälle haluamasi täytteen. Itse laitoin kinkkua, mozzarellaa, punasipulia, tomaattia. 


Valmiin pizzaan päälle lorautin vielä oliiviöljyä ja basilikaa. Kinkun sijasta olisi varmastikkin ollut käristetty pekoni hyvä vaihtoehto.


Netistä olen joskus tämän ohjeen löytänyt, mutta en nytta tähän hätään muista miltä sivulta. Helppo ja nopea tarjottava vaikka illanistujaisiin.

Kivaa viikonloppua!

Kommentit