Lasten suusta


Lapsia viedessä päivähoitoon, tulin niin iloiselle mielelle, niiden kaikkien lasten jutuista. Ihanaa miten tenavat juttelevat ja kertovat asioitaan meille aikuisille. Siinä pienessä hetkessä, kun autan pojalleni kurahaalareita päälle, ehtii kuulla lasten suusta hauskoja juttuja,  erään viisivuotiaan pojan suusta vähän tuhmiakin. Yksi tyttö muistutteli pojille kurahaalareiden tärkeydestä, tuleva äiti kenties, heh. Pojat vähän kertoilivat ketä olivat pussailleet suulle ja minne milloinkin oli pissattu. Aika hassua! Kun sitten tein lähtöä päiväkodilta, kaikki nämä ihanat mussukat heiluttivat minulle iloisesti kättä. Voin kyllä kuvitella, että päiväkodin tädeillä on hymy varmasti monta kertaa huulilla päivän aikana. Vaikka varmasti hermojakin koetellaan välillä.


Vähän pääsiäisjuttuja. 


Hulluilta päiviltä mieheni kävi hakemassa minulle, tämän kauan ihailemani oliivipuun. Nyt huolellista huolenpitoa, että saan pidettyä sen hengissä. Aikaisemmin olen sortunut ostamaan hullareilta orkidean, joka ei ikävä kyllä ensimmäisen kukinnan jälkeen enää herännyt henkiin. Varsinainen viherpeukalo.

Kommentit

  1. Kiva postaus! Lapset ovat kyllä ihquja aina välillä...Hih :) Ihania kuvia! Toivotaan, että oliivipuu pysyy hengissä :) Mukavaa pääsiäisen aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toivotaan, että saan pysymään sen hengissä, että saan laittaa sen kesällä terassille.

      Kivaa pääsiäistä sinulle!

      Poista
  2. Hurmaavat pääsiäiskuvat!
    Oliivipuu vaatiikin Suomessa vähän huolenpitoa!
    Muista valoisa paikka, kesällä pihalle, vaikka aurinkoon, ja vasta hallaöitä ennen syksyllä sisään!
    Varo sisällä pattereita ja takkaa lähellä!
    Ihanaa pääsiäistä sinne koti-Suomeen!
    Lähetän tuulen mukana ripauksen mimosan tuoksua täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Susanna ja vinkeistä oliivipuun kasvatukseen. Aikomus onkin laittaa puu kesällä ulos terassille.

      Ihanaa pääsiäistä sinne Mantelilaaksoon!

      Poista

Lähetä kommentti