Tukka kriisi ja pikkujoulu asu




Pikkujoulut ovat onnellisesti takanapäin. Päälläni oli esprit mekko, joka osottautui hyväksi valinnaksi. Koruja en ehtinyt edes etsiä päälleni, syystä että, ennen pikkujouluja jouduin pienen tukka kriisin uhriksi. Hiukset pestyäni laitoin jostain syystä hiuspuuteria ennen suoristusraudalla kihartamista ja kuinkas siinä sitten kävikään, suoristusrauta ei liukunut hiuksissa sitten yhtään. Ei auttanut muuta kuin pestä hiukset uudelleen ja muotoilla uudestaan. Siinähän sitä jo oltiinkin myöhässä koko pirskeistä. Ensi kerralla istunkin kampaajan tuoliin ennen näitä kemuja.

Kommentit

  1. Kivat kuvat ja kiva mekko :). Juuri tuolta näyttää minunkin juhliin lähtemiseni kotioloissa. Ei siinä oikein ole mahdollisuutta rauhallisesti fiilistellä. Tukka putkella vaan lapset kintereillä :D. Sitä suuremmalla syyllä joskus on ihana laittautua ihan rauhassa. Minulla oli viikonloppuna sellainen mäihä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se tahtoo olla. Yrität laittautua ja tehdä sata muuta asiaa samaan aikaan. Eipä siinä ajoissa ehdi juuri milloinkaan.

      Poista
    2. Kiitos mukavasta kommentista Katja! :)

      Poista
  2. Ihana mekko. Sopii sulle hyvin. Kampaus on myös tosi kiva :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Ansku! Olin kyllä tyytyväinen mekkoon, ja hiuksetkin ihan jees. :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle ihana Reetta! <3

      Poista
    2. Ihana pikkujoulumekko! Ja tukkakin näyttää hyvältä :) -T-

      Poista
    3. Kiitos T! Pidin mekosta kyllä tosi paljon ja niin mukava päälläkin. :)

      Poista
  5. Seeeksikäs mekko! Wautsi!

    t. Eräs mies

    VastaaPoista

Lähetä kommentti