Silkkipaita kolmella eri tyylillä

Sadepäivän ratoksi  leikittelin hieman eri tyyleillä. Pääosassa silkkipaita, jonka keväällä nappasin alennusmyynneistä. Teemana tässä on, kuinka saada asusta hieman erinäköinen yhdistelemällä paitaa eritavoin.



Ensimmäinen on tällainen herkkä asu,  mielestäni sopiva ulkona syömiseen, teatteriin tai kyläilyyn. Asun herkkyyttä rikkoo mustat farkut ja korkkarit. Hameen kanssa asu olisi sopiva vaikkapa juhliin.





 Asu kaksi. Silkkipaidan kaverina bleiseri, tälläinen voisi olla sopiva vaikka työasuksi, tietenkin riippuen työpaikasta. Rentoutta asuun tuo farkut ja nilkkurit. Tällä voisi mennä kaupungille milloin tahansa. Tosi mukava päällä ja sopivan arkinen juurikin farkkujen ansioista. Tuntisin oloni vieraaksi, jos tähän yhdistäisi suorat housut.



Viimeisenä mielestäni sopiva asu teatteriin, syömään tai pirskeisiin, Tämäkin erittäin miellyttävä päällä. Vaikkakin housut ovat, jostain kumman syystä jäänet hieman pieniksi reisistä, kyseessähän on kymmenen vuotta vanhat housut. Mielestäni kivata vaihtelua nämä leveä lahkeiset housut.

Tätä postausta tehdessäni ulkona alkoikin paistaa aurinko, tämä konkkaronkka suunnistaa nyt ulos. Joten heippatirallaa!



Kommentit

  1. Onpa kivoja asuja! Silkkipaita sopii hyvin kaikkiin kokonaisuuksiin. Silkkipaidan selkäpuoli tulee hyvin esiin, kun päällä ei ole esim. neuletakkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Paidassa on kiva selkäpuoli ja kaulus, jotka neuletakki osittain peittää. Mutta toisaalta kaulus pilkottaa kivasti esim bleiserin alta ja antaa asuun mielenkiintoisen yksityiskohdan. Tälläisten kokeilujen kautta löytää omasta vaatekaapista kivoja asu kokonaisuuksia.

      Poista
  2. Ihana Nainen! Ihana!

    t. herraX

    VastaaPoista

Lähetä kommentti