Kuvia viikonlopulta



Aurinkoinen, lämmin ja ehkä hieman aktiivisempi viikonvaihde takana. Lauantaina saimme opastetun Liminka kierroksen, kiitokset H&P.lle! Ensin kävimme tutustumassa Limingan lahden luontokeskukseen, jossa emme olleet mieheni kanssa koskaan käyneetkään. Ehdimme pikaisesti käydä luontokeskuksen sisällä ennen sen sulkeutumista ja lisäksi kävimme myös lintutornilla. Hienot puittee lintubongareille ja muutenkin oikein hauska retkeilykohde vaikkapa lapsiperheille, sieltä löytyi myös kaksi nuotiopaikkaa, joten makkaranpaistokin onnistuu.



Sitten kiertelimme pikkuteitä pitkin vanhaan Liminkaan, matkanvarrella katsastimme uimapaikan, jonne täytyy ensi kesänä suunnata uimaan. Sieltä löytyy  myös hyppytorni, josta hurjapäisimmät voivat hypätä turvallisesti veteen.


Kävimme myös katsomassa Limingan arboretumin, joka oli kieltämättä jäänyt hieman huonolle huolenpidolle, mutta lapsista paikka oli hauska, siihen asti kunnes keskimmäinen ilmoitti olevansa jo hyvin nälkäinen. 


 Arboretumin vieressä asuu taiteilija, joka pitää kuulemma silloin tällöin näyttelyitä.


 Lopuksi vielä nopea katsaus vanhaan Liminkaan. Viehättävä alue vanhoine taloineen kaikenkaikkiaan.


 Sunnuntaina kävimme perheen kesken kokeilemassa kajakeilla melomista Oulujoella ja nallikariin menevällä kanavalla. Älyttömän hauskaa puuhaa, tuota täytyy käydä kokeilemassa tällä viikolla vielä uudestaan. Mietimme että olisi kiva omistaa jokin vesillä liikkumisväline, jos ei nyt moottorivenettä, niin aluksi vaikka tällaiset kajakit. Kun asumme joen ja meren välittömässä läheisyydessä.




Sain otettu muutaman kuvan melonnan lomassa. Kaunista ja ihanan rauhallista!




Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Lähetä kommentti