Lomalla

Tänään alkoi kauan odotettu loma. Ilta ja aamuvuoro päätteeksi olo on vähintäänkin väsähtänyt. Tästä on loma hyvä aloittaa, yhdeksältäkin vielä +29 astetta, ei voi kuin ihmetellä näin mahtavia kesäkelejä. 

Loppuviikosta suuntaamme mieheni kanssa Barcelonaan kolmen päivän reissulle ja lapset menenvät mummon ja papan hoiviin. Tiedossa laatuaikaa aikuisten kesken. Viime aikoina ajatukset ovatkin harhailleet tulevaan matkaan ja sen suunnitteluun. Aikomuksena meillä on lähinnä vain lomailla ja aistia kaupungin tunnelmaa. Nähtävyyksiin tutustutaan jos sellainen eteen osuu, muuten ollaan rennolla lomafiiliksellä ja tehdään juuri niitä asioita, mitkä sillä hetkellä huvittaa. Syödään ja juodaan hyvin, kuljeskellaan kaupungilla, mahdollisesti vähän tehdään ostoksia.



Kuvia helteisiltä päiviltä meren rannalta ja myöskin meidän 15 vuotis hääpäiväkakku perjantailta. Ollaan oltu naimisissa jo 15 vuotta ja yhteistä elämää takana jo 21 vuotta. Aika on kulunut älyttömän nopeasti näin taaksepäin katsottuna. Vastahan me tavattiin ;). Paljon on mahtunut näihin vuosiin iloa ja vähän suruakin. Monta asiaa on koettu yhdessä ja toivottavasti vielä monta vuotta edessä. 



Lopuksi kuva tämän päivän asusta, tällaisella tyttömäisellä meiningillä tänään näin loman alun kunniaksi. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentit

  1. Ihanaa lomaa! Ja ennenkaikkea hyvää tulevaa reissua! Laatuaika oman siipan kanssa on aina parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Ihana lähteä reissuun ihan vaan kahdestaan. :)

      Poista
  2. Onpa ihanan naisellinen pusero! Käy täydellisesti kesään :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista J! Niin käy hyvin kesään, kukkakuosi ja kesä on kyllä erottamaton yhtälö. :)

      Poista

Lähetä kommentti