sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viikonloppuna
Taas on yksi kesäviikko mennä hurahtanut huimaa vauhtia. Olen tänään elellyt ihan lauantaita ja välillä havahtunut siihen, että tänään onkin sunnuntai. Viikonloppu on mennyt lähinnä terassin rakennus puuhissa (siis mies on rakentanut ja minä toiminut työnjohtajana nuorimmaisen kanssa ;)), joka on edennytkin hyvin. Muutamaa lautaa ja maalausta/laudan käsittelyä vaille melkein valmis. Toivottavasti saisimme terassin kokonaan kerralla valmiiksi, ettei jää pikkujutut roikkumaan, siis ne kuuluisat "listat", joita ei vaan saa paikoilleen. Meille ainakin tuttua toimintaa, monta projektia takana ja osa vähän keskeneräisiä. :)

Vielä vähän aikaa saamme täällä Oulun seudulla nauttia kukkivista omenapuista, harmi vaan kun kestää niin lyhyen aikaa. Meidän pihalla kukkivia puita ja pensaita on alkukesästä, mutta ei oikeastaan mitään pensasta, joka kukkisi loppukesästä. Ensiviikolla käyn ostamassa vihdoinkin kesäkukkia, kunhan vain saamme sen terassin valmiiksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Asu viimeviikolta; takki ja paita H&M ja housut ikivanhat....
2 kommenttia

  1. Terassihommia oli meilläkin. Tosin vaan vaihdettiin kahden eri terassin kalustukset päikseen. Eli polyrottinkisohvakalusto lähti isommalle terassille ja ylätasanteelle lähemmäs keittiön ovea siirtyi ruokaryhmä. Yksinkertaisen hyvä ratkaisu jonka keksimiseen vierähti pari vuotta! Hah hah. Joko teillä on terassin kalustus suunniteltuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahden vaiheilla kalustuksen kanssa, mietinnässä juurikin sellainen polyrottinkin sohva tai sitten jotkut sirot pöytä ja tuolit. Tämän asian päättämiseen voi kans vierähtää aikaa;)

      Poista

© Belle semaine
Maira Gall