Haaste

Sain haasteen Männikön kuulumisia Sannalta, kiitos haasteesta!


1. Kuka, mitä ja missä?

Kolmen pojan äiti, joka yrittää selvitä arjen haasteista suhkoht kunnialla. Välillä käyn töissä hengähtämässä ;), muuten hoitelen lapsia ja kotia. Harrastan talomme remonttien suunnittelua ja jonkin verran liikuntaa. Pidän kauniista asioista, luonnosta ja eläimistä.  Asumme kaupungissa, vanhassa omakotitalossa.




2. Tavoitteet 10 vuoden päästä?

En uskalla ajatella niin kauas, toivoisin ainakin, että olisin terve ja lainat maksettu;) Päivä kerrallaan elellään, elämä on juuri nyt tässä.



3. tv-ohjelma, joka tulisi palauttaa ruutuun?

Ei ole oikeastaan mitään sarjaa, mitä haluaisin katsoa uudestaan, kun frendit ja sinkkuelämää sarjatkin ovat tulleet uusintana, niin monet kerrat, hahhah todellisista laatusarjoista siis kyse. Mutta sitä enemmän toivoisin tv:stä tulevan parempia elokuvia, enemmän naisille suunnattuja.

4. Parasta arjessa?

Parasta arjessa on ehdottomasti lapset ja perhe. Eilen aamullakin, kun lähdin töihin heilutti nuorimmainen kättä ikkunasta, tuli minulle tunne, että haluan palata takaisin kotiin ja rutistaa häntä oikein lujaa. Yhyy, ikävä tuli jo ennen kuin olin ehtinyt poistua pihalta.

5. Motto?

Arvosta itseäsi sellaisena kuin olet.
Mottoni taitaa olla aika klisee, mutta silti mielestäni aika tärkeä asia oivaltaa!


Haastan iloa tyyliä ja kauneutta Anskun ja lattenaisen Tiinan näillä kysymyksillä.
Olkaapa hyvä!

1. Kuka, mitä ja missä?
2. Tavoitteet 10 vuoden päästä?
3. Unelmasi, mikä on toteutunut?
4. Parasta arjessa?
5. Motto?

Kommentit

Lähetä kommentti