maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pientä pintaremonttia

Saimme kuin saimmekin viikonloppuna uudistettua olohuonetta, josta edellisessä postauksessa vähän mainitsinkin. Perjantai-illan ratoksi tyhjensimme olohuoneen kokonaisuudessaan maalausurakkaa varten. Lauantaina kävimme ostamassa maalin seiniin ja kattoon. Saimme maalattua lauantaina katon ja seinät osittain. Seinien värin piti olla harmaa, mutta maalatuamme seiniä osittain, näytti seinä ihan vaalean violetin ja sinisen risteytykseltä. Sävy näytti värilastussa mielestäni ihan harmaalta, mutta seinässä väri oli kuitenkin enemmänkin violetti. 

Sunnuntaina  hieman perehdyttyämme harmaan värisävyn valintaa, löytyi kuin löytyikin täydellinen harmaa sävy, joka oli tikkurilan värisävy nimeltään laasti. Eilen illalla saimme huoneen kutakuinkin valmiiksi ja tänään aamulla vielä jatkettiin, nyt vain taulut ja verhot puuttuu. Siinäpä se viikonloppu hurahtikin maalaus ja sisustuspuuhissa.


2 kommenttia

  1. onpas kivan värinen seinä! Maalisävyn valitseminen on kyllä aina ihan arpapeliä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. Pitäis aina ostaa ensin useamman sävyä pieniin purkkeihin ja sitten vasta päättää. Miten voikaan tavallisen harmaan värin valinta olla niin vaikea. :)

      Poista

© Belle semaine
Maira Gall